Toegewezen taken melden als spam

Je kunt een toegewezen taak melden als spam vanuit een gedeeld platform, zoals een ruimte of document.

Als je een toegewezen taak meldt als spam, gebeurt het volgende:

• De taak wordt verwijderd uit je persoonlijke lijst.
  • De taak is niet meer aan jou toegewezen in de gedeelde ruimte.

Een toegewezen taak melden als spam in Google Tasks

1. Ga naar Gmail, Agenda, Chat, Drive of een bestand in Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Klik in het zijvenster rechts op Tasks Tasks.
  3. Klik op de taak die je wilt melden.
  4. Klik rechts van de taak op Menu openen Meer.
  5. Klik op Melden als spamen danMelden als spam.

Een toegewezen taak melden als spam in Google Agenda

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik in het agendaraster op de taak die je wilt melden.
  3. Klik rechtsboven in de taak op Opties Meer.
  4. Klik op Melden als spamen danMelden als spam.

Tip: Als je een toegewezen taak als spam wilt melden, gebruik je deze sneltoets: !