Rapportér tildelte opgaver som spam

Du kan rapportere en tildelt opgave som spam fra en delt platform, f.eks. et rum eller et dokument.

Når du rapporterer en tildelt opgave som spam, sker følgende:

• Den bliver fjernet fra din personlige liste.
  • Den er ikke længere tildelt dig i det delte rum.

Rapportér en tildelt opgave som spam i Google Huskeliste

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Drev eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Huskeliste Tasks til højre i sidepanelet.
  3. Klik på den opgave, du vil rapportere.
  4. Klik på Åbn menu Mere til højre for opgaven.
  5. Klik på Rapportér som spamog derefter Rapportér som spam.

Rapportér en tildelt opgave som spam i Google Kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på den opgave, du vil rapportere, i kalendergitteret.
  3. Klik på Valgmuligheder Mere øverst til højre i opgaven.
  4. Klik på Rapportér som spamog derefter Rapportér som spam.

Tip! Hvis du vil rapportere en tildelt opgave som spam, kan du bruge tastaturgenvejen: !

Relaterede ressourcer