Bruk fargeetiketter til å spore kalenderoppføringer

Hvis du vil se hvordan du bruker tiden din, kan du tilordne fargeetiketter til kalenderoppføringer og spore dem i statistikken om tidsbruk. Finn ut mer om statistikk om tidsbruk.

Viktig: Fargeetiketter du tilordner aktivitetene dine, er bare synlige for deg og eventuelle brukere som har tilgangsnivået «Gjøre endringer og administrere deling» og «Endre aktiviteter».

For å se fargeetiketter i statistikken om tidsbruk trenger du

Tips: Hvis du ikke ser alternativet for statistikk om tidsbruk, kan det hende at administratoren har slått det av for organisasjonen din. Finn ut hvem som er administratoren din.

Opprett og tildel fargeetiketter

Fra panelet for statistikk om tidsbruk:

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på Mer statistikk til venstre.
    • Tips: Du må kanskje åpne menyen Meny.
  3. Ved siden av «Bruk av tid» til høyre klikker du på Endre Endre.
    • Tips: Du kan også legge til eller endre fargeetiketter under «Bruk av tid»-diagrammet.
  4. I forgrunnsvinduet «Fargeetikettene dine» kan du gjøre dette:
    • Opprett en ny fargeetikett: Klikk på Legg til en ny fargeetikett nederst til venstre.
    • Tilordne etiketter til møter: Skriv inn etikettnavnet i feltet «Legg til en etikett».
    • Utelat bestemte aktiviteter Gå til den aktuelle etiketten og klikk på Skjul i statistikk om tidsbruk ved siden av den aktuelle etiketten.
  5. Klikk på Lagre.

For en bestemt aktivitetsoppføring:

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Åpne en aktivitetsinvitasjon.
  3. Klikk på Rediger Endre.
  4. Velg gjeldende kalenderfarge ved siden av kalendernavnet.
  5. Opprett en ny fargeetikett, eller legg til en etikett du har fra før.
  6. Klikk på Lagre.

Tips: Du kan også høyreklikke på en aktivitetsinvitasjon for å opprette eller tilordne en fargeetikett.