Kalenterimerkintöjen seuraaminen väritunnisteiden avulla

Voit tarkistaa, miten käytät aikaasi, lisäämällä väritunnisteita kalenterimerkintöihisi ja seuraamalla niitä Ajankäyttö-paneelissa. Lue lisää Ajankäyttö-ominaisuudesta.

Tärkeää: Tapahtumille lisätyt väritunnisteet näkyvät vain sinulle ja käyttäjille, joilla on oikeudet tehdä muutoksia kalenteriin ja tapahtumiin sekä hallita jakamista.

Mitä tarvitaan väritunnisteiden näkemiseen Ajankäyttö-paneelissa?

Vinkki: Jos sinulla ei ole Ajankäyttö-ominaisuutta, järjestelmänvalvoja on saattanut laittaa sen pois päältä organisaatiossasi. Lue lisää siitä, kuka järjestelmänvalvoja on.

Väritunnisteen luominen ja lisääminen

Ajankäyttö-paneelissa:

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmalta Lisää tietoja .
    • Vinkki: Sinun on ehkä avattava valikko Valikko.
  3. Klikkaa oikealta Aikojen erittely ‐kohdan vierestä Muokkaa Muokkaa.
    • Vinkki: Voit myös lisätä tai muokata väritunnisteita Aikojen erittely ‐kaavion alla.
  4. Väritunnisteet-ponnahdusikkunassa voit tehdä seuraavaa:
    • Luo uusi väritunniste: Valitse vasemmasta alakulmasta Lisää uusi väritunniste .
    • Lisää tunniste aiemmin luotuihin kokouksiin: Kirjoita tunnisteen nimi Lisää tunniste ‑kenttään.
    • Jätä pois tiettyjä tapahtumia: Valitse haluamasi tunnisteen vierestä Piilota Ajankäyttö-hallintapaneelista .
  5. Valitse Tallenna.

Tietylle tapahtumamerkinnälle:

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Avaa tapahtumakutsu.
  3. Valitse Muokkaa Muokkaa.
  4. Valitse kalenterin nimen vierestä kalenterin nykyinen väri.
  5. Luo uusi väritunniste tai lisää aiemmin luotu väritunniste.
  6. Valitse Tallenna.

Vinkki: Voit myös luoda tai lisätä väritunnisteen klikkaamalla tapahtumakutsua kakkospainikkeella.