Find og løs problemer med manglende Google Kalender-notifikationer

Hvis du ikke får alle eller visse notifikationer fra Kalender, kan du prøve disse tips til at løse problemet.

Find manglende notifikationer i Google Kalender

Sørg for, at skrivebordsnotifikationer er aktiveret

Sådan tjekker du indstillingerne for notifikationer i Kalender:

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger efterfulgt af Indstillinger.
  3. Til venstre under "Generelt" skal du klikke på Indstillinger for notifikationer.
  4. Klik på rullemenuen for notifikationer, og bekræft, at skrivebordsnotifikationer er aktiveret.

Få flere oplysninger om, hvordan du slår Kalender-skrivebordsnotifikationer til eller fra.

Find manglende notifikationer for en bestemt begivenhed

​Du kan tjekke, om en begivenhed har notifikationer, ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på begivenheden efterfulgt af Rediger begivenhed Rediger.
  3. Tjek, om der er notifikationer ud for Notifikationer .

Få flere oplysninger i Hjælp.

Find manglende begivenhedsnotifikationer i en kalender

Du kan verificere, at kalenderen har begivenhedsnotifikationer, ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på Indstillinger .
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Klik på kalenderen under "Indstillinger for mine kalendere" i venstre sidebjælke.
  5. Under "Begivenhedsnotifikationer" eller "Heldagsbegivenheder" skal du tjekke, om der er notifikationer.

Få flere oplysninger om, hvordan du skifter dine indstillinger for Kalender.

Løs problemer med manglende notifikationer i dine browserindstillinger

Bekræft, at Kalender har tilladelse til at vise notifikationer

I Chrome:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på menuen efterfulgt af Indstillinger.
  3. Under "Sikkerhed og privatliv" skal du klikke på Indstillinger for websites efterfulgt af Notifikationer.
  4. Under "Har tilladelse til at sende notifikationer" skal du bekræfte, at calendar.google.com er angivet.
  5. Hvis calendar.google.com ikke er angivet:
    1. Klik på Tilføj under "Har tilladelse til at sende notifikationer".
    2. Angiv calendar.google.com.
    3. Klik på Tilføj.

I andre browsere:

1. Gå til din browsers præferencer for notifikationer.
  2. Tjek, at calendar.google.com har tilladelser til notifikationer.
    • I modsat fald skal du tilføje tilladelser.

Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer Kalender-notifikationer i dine browserindstillinger.

Brug Chrome-notifikationer

Vigtigt! Hvis din enhed kører på Chrome OS, behøver du ikke at aktivere Chrome-notifikationer.

1. Angiv chrome://flags/#enable-system-notifications i adresselinjen.
  2. Tryk på Enter.
  3. Vælg Deaktiver i rullemenuen "Aktivér systemnotifikationer".
  4. Klik på Genstart.

Tjek dine OS-indstillinger

Verificer, at din browser har tilladelse til at vise notifikationer

De fleste operativsystemer, f.eks. MacOS eller Windows, tillader notifikationer. Sådan bekræfter du, om din browser har tilladelse til at vise notifikationer:

1. Åbn indstillingerne for dit operativsystem eller dine systempræferencer.
  2. Klik på Notifikationer.
  3. Bekræft, at operativsystemet tillader, at browseren viser notifikationer.

Vigtigt! Åbn Google Kalender for at se notifikationer.

Find manglende notifikationer i fuld skærm i Windows 10

Notifikationer kan vises i stakke på:

• Mac OS
  • Linux, baseret på computermiljøet

Hvis notifikationerne er i stakke, er det kun den øverste notifikation, der vises.

I Windows 10 leveres der muligvis ikke notifikationer, når du:

• Er i fuld skærm
  • Deler skærmen
  • Spiller et spil

Sådan aktiverer du notifikationer i disse situationer:

1. Åbn Windows-indstillinger
  2. Vælg Fokusassistent.
  3. Bekræft status for valgmulighederne.
    • Notifikationer leveres ikke for valgmuligheder, der er aktiveret.

Find notifikationer, der forsvinder uden interaktion i Windows 10

I Windows 10 gemmes notifikationer muligvis efter en periode med inaktivitet, hvis der ikke sker nogen interaktion. Du kan finde notifikationer i Handlingscenter.

Tjek notifikationer i Mac OS Notifikationscenter

I Mac OS kan notifikationer være skjult på skærmen, men være i Notifikationscenter. Hvis der ikke er nogen notifikationer i Notifikationscenter, skal du muligvis genstarte det i Systemindstillinger.

• Gå til Apple Support for at få flere oplysninger om Notifikationscenter.

Notifikationer i Notifikationscenter burde kunne ses nu. Hvis du stadig ikke kan finde dine notifikationer:

1. Åbn en terminal.
    • Gå til Apple Support for at få flere oplysninger om, hvordan du åbner en terminal.
  2. Angiv killall NotificationCenter.

Find manglende notifikationer for en skærm eller projektor på en Mac

Som standard tillader Mac OS ikke notifikationer, når du spejler skærmen eller deler skærmen. Du kan tillade dem ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Systemindstillinger
  2. Klik på Notifikationer og fokus.
  3. Nederst på skærmen skal du vælge When mirroring or sharing the display [Ved spejling eller deling af skærmen].

Slå notifikationslyde til eller fra

Hvis du vil afspille notifikationslyde, skal Google Kalender have browsertilladelse.

I Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på menuen efterfulgt af Indstillinger.
  3. Klik på Sikkerhed og privatliv efterfulgt af Websiteindstillinger.
  4. I sektionen Indhold skal du klikke på Yderligere indstillinger for indhold efterfulgt af Lyd.
  5. Hvis calendar.google.com ikke er angivet under "Har tilladelse til at afspille lyd", skal du klikke på Tilføj.
  6. Angiv calendar.google.com.
  7. Klik på Tilføj.

I andre browsere

1. Gå til indstillingerne for lyd eller automatisk afspilning i browseren.
  2. Giv tilladelser til calendar.google.com.