Sähköpostivahvistuksen edellyttäminen tapaamista varattaessa

Voit estää haitalliset varaukset edellyttämällä, että osallistujat vahvistavat sähköpostiosoitteensa ennen ajan varaamista. Tätä edellytetään vain, jos käyttäjä ei ole kirjautunut Google-tilille.
Tärkeää: Ehdot täyttävillä Google Workspace ‐paketeilla voi käyttää sähköpostivahvistusta.

Näin vahvistat sähköpostitilisi varatessasi tapaamisen vieraana

Jos varaat tapaamisen henkilöltä, jolla on sähköpostivahvistus päällä, sinun on ehkä vahvistettava sähköpostiosoitteesi PIN-koodilla.

Kun olet kirjautuneena Google-tilille:

• Varaustietosi esitäytetään.
  • Sinulta ei pyydetä PIN-koodia.

Kun et ole kirjautunut Google-tilille:
1. Lisää sähköpostiosoitteesi varauslomakkeeseen.
2. Etsi PIN-koodi sähköpostistasi.
3. Lisää PIN-koodi varaussivulle.
4. Valitse Lähetä.

Muita lähteitä