Kræv mailbekræftelse for aftaler

Hvis du vil forhindre skadelige bookinger, kan du kræve, at dine gæster bekræfter deres mailadresse, før de kan booke en aftale. Dette er kun påkrævet for brugere, der ikke er logget ind på en Google-konto.
Vigtigt! Kvalificerede Google Workspace-abonnementer kan bruge verificering via mail.

Slå mailbekræftelse til eller fra

Du kan kræve, at dine gæster bekræfter deres mailadresse, før de kan booke en aftale.
Vigtigt! Mailbekræftelse er som standard deaktiveret.
1. Åbn Google Kalender på en computer.
2. Åbn en eksisterende aftaletidsplan, eller følg trin 1-8 i Opret en aftaletidsplan.
3. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Kræv mailbekræftelse" under "Bookingformular".
4. Klik på Gem.

Bekræft din mailkonto for at booke en aftale som gæst

Hvis du booker en aftale med en person, der har aktiveret mailbekræftelse, skal du muligvis angive en pinkode for at bekræfte din mailadresse.

Når du er logget ind på en Google-konto:

• Dine bookingoplysninger er udfyldt på forhånd.
  • Du bliver ikke bedt om at indsende en pinkode.

Når du ikke er logget ind på en Google-konto:
1. Udfyld bookingformularen med din mailadresse.
2. Tjek din mail for en tilsendt pinkode.
3. Angiv pinkoden på bookingsiden.
4. Klik på Send.