Varauskalenterit Google Kalenterissa

Voit luoda yhden varaussivun, jonka avulla muut voivat varata kalenteristasi rajattomasti tapaamisia maksutta. Varauskalenterien avulla voit

• luoda ja jakaa varaussivuja, jotta muut voivat varata tapaamisia kanssasi
  • nähdä varatut tapaamiset oman aikataulusi rinnalla Google Kalenterissa.

Varauskalenterien premium-ominaisuudet

Jos sinulla on ehdot täyttävä Google Workspace- tai Google One ‐tilaus, voit käyttää esimerkiksi seuraavia varauskalenterin premium-ominaisuuksia:

• Erityyppiset tapaamiset, joilla on omat varauskalenterit ja -sivut
  • Automaattiset sähköpostimuistutukset ihmisille, jotka varaavat tapaamisen kanssasi
  • Enintään 20 apujärjestäjän lisääminen varauskalenteriin
  • Varauskalentereiden luominen toissijaisiin kalentereihin
  • Maksun edellyttäminen tapaamista varattaessa
  • Huijausvarausten estäminen sähköpostivahvistuksen avulla

Varauskalenterien premium-ominaisuudet sisältyvät seuraaviin tilauksiin:

Tärkeää:

• Seuraavat varauskalenterin ominaisuudet eivät ole käytettävissä Google Workspace Individualissa:
    • Enintään 20 apujärjestäjän lisääminen
    • Varauskalenterit toissijaisissa kalentereissa
  • Seuraavat varauskalenterin ominaisuudet eivät ole käytettävissä Google One Premiumissa:
    • Enintään 20 apujärjestäjän lisääminen
    • Varauskalenterit toissijaisissa kalentereissa
    • Tapaamisten sähköpostivahvistus
    • Maksulliset tapaamiset
  • Workspace Business Starter ‑tilauksella voi luoda yhden varaussivun.
  • Varauskalentereita ei voi luoda Workspace Frontline- tai Workspace Essentials ‑tilauksella tai vanhemmilla Google Workspace ‐tilauksilla, joita ei enää tarjota.

Paketin valitseminen

• Jos sinulla on yritys ja haluat käyttää esimerkiksi sähköpostimarkkinointia, kokeile Google Workspace Individualia, Google Workspace Businessia tai Google Workspace Enterprisea.
  • Jos sinulla on henkilökohtainen Google-tili ja haluat lisää tallennustilaa Driveen, Gmailiin ja Kuviin, kokeile Google One Premiumia.

Näin varauskalenterit toimivat

Oman ammattimaisen varaussivuston käyttö

• Saat ammattikäyttöön suunnitellun varaussivun erilaisille tapaamisille.
  • Kuka tahansa, jolla on sähköpostiosoite, voi varata tapaamisen.
  • Varaussivu päivittyy automaattisesti niin, etteivät kalenterisi tapahtumat mene päällekkäin.

Tapaamisia koskevat sähköposti-ilmoitukset

• Saat varausvahvistuksen ja ilmoitussähköposteja.
  • Varaajat voivat myös saada automaattisen muistutussähköpostin ennen tapaamista.

Tapaamistyypin valinta

• Voit valita, tapaatko asiakkaasi
    • kasvotusten
    • puhelimessa
    • Google Meet ‐videokonferenssissa.
      • Jos valitset videokonferenssin, tapaamisiin lisätään automaattisesti Google Meet ‐linkki.

Maksun edellyttäminen tapaamista varattaessa

• Jos haluat edellyttää maksuja, sinun on yhdistettävä Stripe-tili Google Kalenteriin.
  • Valitset tapaamisen hinnan, kun luot varauskalenterin tai muokkaat sitä.
  • Kun asiakkaat valitsevat ajankohdan varaussivulta, he siirtyvät kassalle ja maksavat tapaamisen Stripen kautta.

Varauskalenterissa näkyvän tavoitettavuuden muokkaaminen

• Voit valita, kuinka paljon etukäteen tapaamisen voi varata.
  • Voit asettaa tapaamisille päiväkohtaisen enimmäisrajan.
  • Voit muokata tapaamishetkeä.
  • Voit valita, että tapaamisten väliin lisätään automaattisesti omavalintainen puskuriaika.
  • Voit kerätä tapaamisten varaajilta lisätietoja varauslomakkeen kautta.

Lue lisää Stripen ja Kalenterin välillä jaetuista tiedoista

Kun olet yhdistänyt Stripen Google Kalenteriin, Stripelle jaetaan esimerkiksi seuraavat tapaamisen tiedot:

• Hinta
  • Tapaamisen otsikko
  • Ajankohta

Voit hallinnoida Stripen käyttämää dataa Stripen hallintapaneelista. Jos et enää halua käyttää Stripeä, poista Stripen ja Google Kalenterin välinen yhteys.