Få flere oplysninger om tidsplaner for aftaler i Google Kalender

Du kan oprette en enkelt bookingside, så andre kan planlægge et ubegrænset antal aftaler i din kalender uden beregning. Med tidsplaner for aftaler kan du:

• Oprette og dele bookingsider, så andre kan booke tid hos dig
  • Se bookede aftaler sammen med din tidsplan i Google Kalender

Få flere oplysninger om betalingsfunktioner til tidsplaner for aftaler

Hvis du har et kvalificeret Google Workspace- eller Google One-abonnement, får du adgang til visse udvidede funktioner til tidsplaner for aftaler, f.eks.:

• Forskellige typer aftaler med deres egne tidsplaner og bookingsider.
  • Automatiske mailpåmindelser for personer, der booker en aftale med dig.
  • Tilføjelse af op til 20 medværter til en tidsplan for aftaler.
  • Oprettelse af tidsplaner for aftaler i sekundære kalendere.
  • Opkrævning af betaling for aftaler
  • Verificering via mail for at undgå spambookinger

Betalingsfunktioner til tidsplaner for aftaler er tilgængelige med:

Vigtigt!

• Disse funktioner til tidsplaner for aftaler er ikke tilgængelige for Google Workspace Individual:
    • Tilføj op til 20 medværter
    • Tidsplaner for aftaler i sekundære kalendere
  • Disse funktioner til tidsplaner for aftaler er ikke tilgængelige med Google One Premium:
    • Tilføj op til 20 medværter
    • Tidsplaner for aftaler i sekundære kalendere
    • Verificering via mail for aftaler
    • Betalte aftaler
  • I Workspace Business Starter kan du oprette én bookingside med dit abonnement.
  • Hvis du har et Workspace Frontline-, Essentials- eller et ældre Google Workspace-abonnement, som ikke længere tilbydes, kan du ikke oprettetidsplan for aftaler.

Vælg et abonnement

• Hvis du har en virksomhed og gerne vil bruge funktioner som f.eks. markedsføring via mail, kan du prøve Google Workspace Individual eller Google Workspace for Business og Enterprise.
  • Hvis du har en personlig Google-konto og vil have mere lagerplads i Drev, Gmail og Fotos, kan du prøve Google One Premium.

Få flere oplysninger om, hvordan tidsplaner for aftaler fungerer

Brug din egen professionelle bookingside

• Du får en professionel bookingside til de forskellige typer aftaler, du tilbyder.
  • Alle, som har en mailadresse, kan booke en aftale.
  • Din bookingside opdateres automatisk for at undgå konflikter med andre begivenheder i din kalender.

Få mailnotifikationer om aftaler

• Du får bookingbekræftelse og opdateringsmails.
  • Personer, der booker en aftale med dig, kan også modtage en automatisk påmindelse via mail inden aftalen.

Vælg, hvordan mødet skal afholdes

• Du kan tilpasse, hvordan du holder møde med dine kunder:
    • Personligt.
    • Pr. telefon.
    • Via Google Meet-videomøde.
      • Hvis du vælger at holde et videomøde, føjes der automatisk et Google Meet-link til dine aftaler.

Kræv betaling for aftaler

• Hvis du vil kræve betalinger, skal du knytte en Stripe-konto til Google Kalender.
  • Når du opretter eller redigerer din tidsplan for aftaler, angiver du prisen for aftalen.
  • Når kunderne vælger et tidsrum på din bookingside, går de til betaling og betaler for aftalen ved hjælp af Stripe for at fuldføre bookingprocessen.

Tilpas din aftaletilgængelighed

• Du kan justere den minimale eller maksimale tid, som en aftale kan bookes på forhånd.
  • Du kan begrænse det maksimale antal aftaler pr. dag.
  • Du kan tilpasse vinduet til aftaler.
  • Du kan automatisk tilføje tilpasset buffertid mellem aftaler.
  • Du kan indsamle ekstra oplysninger fra personer, der booker aftaler, ved hjælp af bookingformularen til aftaler.

Find ud af, hvilke oplysninger der deles mellem Stripe og Kalender

Når du har knyttet Stripe til Google Kalender, deles nogle aftaleoplysninger med Stripe, herunder:

• Pris
  • Aftaletitel
  • Tidsrum

Du kan administrere, hvilke data Stripe bruger, ved at gå til dit Stripe-kontrolpanel. Hvis du ikke længere vil bruge Stripe, skal du fjerne Stripe fra Google Kalender.