Canviar d'un compte a un altre a l'aplicació Google Calendar

A l'aplicació Google Calendar, pots veure i gestionar els esdeveniments de diferents Comptes de Google.

Abans de començar

• Estableix l'orientació de la pantalla del telèfon en mode de retrat perquè la teva foto de perfil o el Compte de Google estigui visible a l'aplicació Google Calendar.
  • A Menú Menú, el compte actual es mostra a la part superior. Altres comptes activats es mostren a sota del compte actual.
  • Pots veure alhora tots els calendaris dels comptes activats:
    1. Toca Menú Menú.
    2. Selecciona els calendaris que vols que es mostrin a la quadrícula.

Canviar d'un compte a un altre

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Calendar Calendar.
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil o el Compte de Google
  3. A la finestra, tria una opció:
    • Selecciona un altre compte: si tens diversos comptes a l'aplicació, pots seleccionar-ne un altre d'activat.
    • Gestiona el teu Compte de Google: selecciona aquesta opció per personalitzar el teu Compte de Google. Aquesta opció només està disponible si l'actual és un Compte de Google.
    • Canvia al perfil de treball o Canvia al perfil personal: aquesta funció només està disponible si utilitzes el mode de treball al telèfon i tu i l'administrador de la feina activeu la funció.
      • Important: per gestionar els calendaris personals que tinguis al teu perfil de treball, canvia a l'aplicació Google Calendar associada al teu perfil personal.
    • Gestiona comptes en aquest dispositiu: aquesta opció et porta a la configuració del dispositiu, on pots afegir, suprimir o actualitzar comptes.
    • Afegeix un altre compte: pots afegir un altre compte a l'aplicació Google Calendar. Quan s'afegeix un compte nou, es mostra com el compte actual.
  4. A la teva foto de perfil o al Compte de Google es mostra el compte al qual canviïs.

Consells:

• Abans de canviar a un altre compte, desa els canvis o les actualitzacions.
  • Si un compte no és apte per a una acció concreta, Google Calendar t'ho notificarà i canviarà automàticament al compte apte.