Utilitzar el temps de concentració a Google Calendar

Per reduir les distraccions mentre treballes, pots programar a Google Calendar un esdeveniment de temps de concentració.

Quan programes un esdeveniment marcat com a temps de concentració, pots:

• Silenciar les notificacions del xat.
  • Rebutjar reunions automàticament.

Obtenir informació sobre qui pot utilitzar temps de concentració

Per programar un esdeveniment marcat com a temps de concentració, has de tenir un compte de treball o d'un centre educatiu:

Editar o suprimir una hora de concentrar-se

Important: per editar o suprimir des del dispositiu mòbil un esdeveniment marcat com a hora de concentrar-se, primer l'has de crear a l'ordinador.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca un esdeveniment marcat com a hora de concentrar-se.
    • Consell: als esdeveniments marcats com a hora de concentrar-se, es mostren uns auriculars Auriculars.
  3. Selecciona una opció:
    • Per editar l'esdeveniment:
      1. A la part superior dreta, toca Edita Edita.
      2. Fes els canvis pertinents.
      3. Toca Desa.
    • Per suprimir l'esdeveniment: a la part superior dreta, toca Més opcions Més i, a continuació, Suprimeixi, a continuació, Suprimeix.

Obtenir informació sobre el temps de concentració i les notificacions de Chat

• Només pots optar per silenciar les notificacions de Chat si:
    • La teva organització activa Chat.
    • El bloc de temps de concentració és inferior a 24 hores.
  • El primer cop que utilitzes el temps de concentració, el mode "No molestis" està activat de manera predeterminada per a les notificacions de Chat.
  • Quan crees o edites un temps de concentració, pots desactivar les notificacions de Chat.