Utilitzar el temps de concentració a Google Calendar

Per reduir les distraccions mentre treballes, pots programar a Google Calendar un esdeveniment de temps de concentració.

Quan programes un esdeveniment marcat com a temps de concentració, pots:

• Silenciar les notificacions del xat.
  • Rebutjar reunions automàticament.

Obtenir informació sobre qui pot utilitzar temps de concentració

Per programar un esdeveniment marcat com a temps de concentració, has de tenir un compte de treball o d'un centre educatiu:

Programar un temps de concentració

Important: només pots crear esdeveniments marcats com a temps de concentració des de les visualitzacions Dia i Setmana. Els esdeveniments han de tenir una hora d'inici i una de finalització específiques.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic a l'hora en què vols programar el temps de concentració.
  3. A la part superior de l'esdeveniment, fes clic a Temps de concentració.
  4. Selecciona quan vols que comenci i finalitzi l'esdeveniment.
  5. Defineix les preferències del temps de concentració:
    • Per rebre notificacions dels missatges de Chat, desselecciona la casella que hi ha al costat de "No molestis".
    • Per rebutjar reunions automàticament durant el temps de concentració, marca la casella que hi ha al costat de "Rebutja reunions automàticament".
  6. Fes clic a Desa.

Consells:

• Si desselecciones el mode No molestis, es convertirà en l'opció de configuració predeterminada per als esdeveniments nous marcats com a temps de concentració.
  • De manera predeterminada, el temps de concentració rebutja les reunions noves i les existents. Tanmateix, pots canviar la configuració del temps de concentració a "Rebutja només reunions noves".

Editar o suprimir un temps de concentració

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic a l'esdeveniment marcat com a temps de concentració.
    • Als esdeveniments marcats com a temps de concentració, es mostren uns auriculars Auriculars.
  3. Selecciona una opció:
    • Per editar l'esdeveniment:
      1. Fes clic a Edita Edita.
      2. Fes els canvis pertinents.
      3. Fes clic a Desa.
    • Per suprimir l'esdeveniment, fes clic a Suprimeix l'esdeveniment Suprimeix el recordatori.

Canviar com es rebutgen les reunions durant el temps de concentració

1. Fes clic a l'esdeveniment marcat com a temps de concentració.
  2. Fes clic a Edita Edita.
  3. A "Rebutja reunions automàticament", selecciona:
    • Només les invitacions a reunions noves
    • Les reunions actuals i les noves
  4. Fes clic a Desa.

Repetir un esdeveniment marcat com a temps de concentració

1. Fes clic a l'esdeveniment marcat com a temps de concentració.
  2. Fes clic a Edita Edita.
  3. Al costat de "No es repeteix", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Selecciona la freqüència amb què vols que es repeteixi l'esdeveniment marcat com a temps de concentració.
  5. Fes clic a Desa.

Canviar la configuració de privadesa d'un esdeveniment marcat com a temps de concentració

1. Fes clic a l'esdeveniment marcat com a temps de concentració.
  2. Fes clic a Edita Edita.
  3. A sota del nom del calendari, fes clic a Visibilitat predeterminada.
  4. Al costat de "Visibilitat predeterminada", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  5. Selecciona Públic o Privat.

Canviar el color d'un esdeveniment marcat com a temps de concentració

1. Fes clic a l'esdeveniment marcat com a temps de concentració.
  2. Fes clic a Edita Edita.
  3. Fes clic a Color Color de l'esdeveniment.
  4. Selecciona un color.
  5. Fes clic a Desa.

Consell: el color seleccionat es desa per a esdeveniments futurs marcats com a temps de concentració.

Obtenir informació sobre el temps de concentració i les notificacions de Chat

• Només pots optar per silenciar les notificacions de Chat si:
    • La teva organització activa Chat.
    • El bloc de temps de concentració és inferior a 24 hores.
  • El primer cop que utilitzes el temps de concentració, el mode "No molestis" està activat de manera predeterminada per a les notificacions de Chat.
  • Quan crees o edites un temps de concentració, pots desactivar les notificacions de Chat.