Keskittymisajan käyttäminen Google Kalenterissa

Voit vähentää häiriötekijöitä työskentelyn aikana lisäämällä Google Kalenteriin keskittymisaikatapahtuman.

Ajastamalla keskittymisaikatapahtuman voit

• mykistää chat-ilmoitukset
  • hylätä kokoukset automaattisesti.

Kuka voi käyttää keskittymisaikaa?

Jos haluat lisätä keskittymisaikatapahtuman kalenteriin, sinulla on oltava työpaikan tai oppilaitoksen tili.

Keskittymisajan muokkaaminen tai poistaminen

Tärkeää: Sinun on luotava keskittymisaikatapahtuma tietokoneella, ennen kuin voit muokata sitä tai poistaa sen mobiililaitteella.
  1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta keskittymisaikatapahtumaa.
    • Vinkki: Keskittymisaikatapahtumat on merkitty kuulokekuvakkeella Kuulokkeet.
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Tapahtuman muokkaaminen:
      1. Napauta oikeasta yläkulmasta Muokkaa Muokkaa.
      2. Tee haluamasi muutokset.
      3. Valitse Tallenna.
    • Tapahtuman poistaminen: Napauta oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset Lisää ja sitten Poista ja sitten Poista.

Lisätietoja keskittymisajasta ja Chat-ilmoituksista

• Voit mykistää Chat-ilmoitukset vain, jos
    • organisaatio on laittanut Chatin päälle
    • keskittymisajan kesto on alle 24 tuntia.
  • Kun käytät keskittymisaikaa ensimmäisen kerran, Chat-ilmoitusten "Älä häiritse" ‐tila on oletuksena päällä.
  • Voit laittaa Chat-ilmoitukset pois päältä keskittymisaikaa luodessa tai muokkaamalla sitä.