Brug fokustid i Google Kalender

Du kan reducere forstyrrelser, mens du arbejder, ved at planlægge fokustid i Google Kalender.

Når du planlægger en fokustidbegivenhed, kan du:

• Ignorere chatnotifikationer.
  • Afvise møder automatisk.

Få flere oplysninger om, hvem der kan bruge fokustid

Hvis du vil planlægge en fokustidbegivenhed, skal du have en arbejds- eller skolekonto:

Rediger eller slet fokustid

Vigtigt! Hvis du vil redigere eller slette en fokustidbegivenhed på din mobilenhed, skal du først oprette begivenheden på en computer.
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på en fokustidbegivenhed.
    • Tip! Fokustidbegivenheder markeres med høretelefoner Høretelefoner.
  3. Vælg en mulighed:
    • Sådan redigerer du begivenheden:
      1. Tryk på Rediger Rediger øverst til højre.
      2. Foretag dine ændringer.
      3. Tryk på Gem.
    • Sådan sletter du begivenheden: Øverst til højre skal du trykke på Flere valgmuligheder Mere og derefter Slet og derefter Slet.

Få flere oplysninger om fokustid og Chat-notifikationer

• Du kan kun vælge at ignorere Chat-notifikationer, hvis:
    • Din organisation aktiverer Chat.
    • Blokken med fokustid er mindre end 24 timer.
  • Første gang du bruger fokustid, er "Forstyr ikke" som standard aktiveret for Chat-notifikationer.
  • Når du opretter eller redigerer fokustid, kan du deaktivere Chat-notifikationer.

Relaterede ressourcer