Se, hvordan du bruger tid på møder

Hvis du bruger Google Kalender på en arbejds- eller skolekonto, kan du bruge "Tidsindsigt" til at finde ud af, hvordan du bruger din tid på møder. Hvis du ikke kan se valgmuligheden for Tidsindsigt, har din administrator muligvis deaktiveret funktionen for din organisation. Hvem er min administrator?

Du skal bruge følgende for at se Tidsindsigt

• Du kan kun se Tidsindsigt på en computer.
  • Hvis du administrerer andre personers kalendere og har tilladelsen til at administrere delingsadgang til disse kalendere, kan du se deres tidsindsigt.

Se Tidsindsigt

Vigtigt! Oplysninger om Tidsindsigt er tilgængelige i din primære kalender. Du kan få adgang til funktionen af:

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Mere indsigt til venstre.
  • Valgfrit: Klik på Hjælp for at få flere oplysninger om din tidsopdeling.

Tip! Tidsindsigt er baseret på datointerval. Hvis du vil se Tidsindsigt for et andet datointerval, skal du skifte din kalendervisning.

Se, hvor meget tid du har brugt med en bestemt person

Hvis du vil se, hvor meget tid du bruger på møder med en person, kan du fastgøre kontakten til kontrolpanelet for Tidsindsigt:

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Mere indsigt til venstre.
  3. Til højre skal du rulle til "Personer i dine møder". Klik på Administrer fastgjorte personer .
  4. Angiv et navn.
  5. Klik på Udfør.

Tip! Du kan fastgøre op til 10 kontakter.

Tjek, hvilke møder der tæller med i Tidsindsigt

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Mere indsigt til venstre.
  3. Til højre skal du vælge den graf, du vil gennemgå:
    • Tidsopdeling.
    • Tid i møder.
    • Personer i dine møder.
  4. Hold markøren over en af de fremhævede sektioner i grafen.
    • Det pågældende møde fremhæves i din kalender med samme farve og tæller med i din Tidsindsigt.

Om Tidsindsigt

Hændelser, der tæller med i Tidsindsigt

For at tælle med i Tidsindsigt skal en begivenhed være et Google Kalender-møde, som:

• Du har svaret "Ja" til at deltage i.
  • Har mindst én anden gæst.
  • Er markeret som "Optaget" i din kalender.
  • Er mindre end 8 timer langt.

Begivenheder, der ikke tæller med i Tidsindsigt

Begivenheder tæller ikke med i Tidsindsigt, hvis:

• Du er den eneste person, der inviteres til begivenheden.
  • Du ikke har svaret "Ja" til begivenheden.

Sådan beregnes Tidsindsigt

Om tidsopdeling

Dette er de typer tider, der vises i din tidsopdeling.

• Fokustid: Planlagt fokustid uden møder, der er i konflikt.
    • Klik på Planlæg fokustid for at planlægge fokustid.
  • 1:1: Møder med én anden gæst.
  • Mere end 3 gæster: Møder med mindst 2 andre gæster.
  • Skal besvares: Møder, som du endnu ikke har accepteret eller afvist. Møder, der er svaret "Måske" til, medtages ikke.
  • Resterende tid: Tid i løbet af din arbejdstid uden møder eller tidspunkter med "ikke til stede". Den vises kun, hvis du har angivet din arbejdstid. Arbejdstid er muligvis ikke tilgængelig for din organisation.

Tid i møder

• Tid i møder beregnes i gennemsnit.
    • Når din kalender er i visningen Dag, Uge, Tidsplan eller 5 dage: Gennemsnittet beregnes ud fra tidspunktet for møder i de seneste 3 uger.
    • Når din kalender er i visningen Måned: Gennemsnittet beregnes ud fra din tid i møder i løbet af de seneste 3 måneder.
    • Hvis du ikke er til stede, kan der være et fald i den gennemsnitlige tid, der bruges på møder.
  • Hvis du har 2 planlagte møder på samme tid, tæller tiden for et 1:1-møde i stedet for gruppemødets tid. For flere overlappende 1:1-møder tæller den samlede tid.
  • Din tid i møder tæller kun én gang i hvert tidsrum.
    • Hvis du f.eks. svarer "Ja" til 2 møder af én times varighed, der er planlagt på samme tidspunkt, tælles der kun én time med i din tid tilbragt i møder.

Personer i dine møder

• De 5 personer, du bruger mest tid med inden for et tidsinterval, vises.
  • Du kan fastgøre vigtige kontakter og se, hvor meget tid I bruger sammen i møder. Du kan fastgøre op til 10 kontakter.
  • Tid, der bruges sammen med en anden person, tæller kun, når I sammen deltager i et møde, der har 15 eller færre andre deltagere.
  • Mødetiden tæller ikke, hvis den anden person afviser mødet.
  • Mødetiden tæller ikke, hvis du ikke svarer "Ja" til mødet.