Editar una pàgina de reserva de cites

Tothom que tingui l'enllaç a la teva pàgina de reserva pot veure la informació següent:

• Pàgina de reserva
  • Foto de perfil
  • Nom del compte

Per canviar la teva foto de perfil o el nom del compte, ves a la configuració del Compte de Google.

Important: les pàgines de reserva que crees:

• Són públiques.
  • No es veuen afectades per la configuració de compartició del calendari.

Canviar l'aspecte de la informació personal a la pàgina de reserva i al Compte de Google

1. Obre l'aplicació Gmail  o l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toca el teu avatar.
  3. Toca Gestiona el teu Compte de Google i, a continuació, Informació personal.
  4. Tria una opció:

Canviar la foto

1. Toca el teu avatar i, a continuació, Defineix la foto de perfil i, a continuació, Fes una foto o Tria una foto.
  2. Tria la teva foto de perfil o fes-la.
  3. Toca Accepta.

Canviar el nom del compte

1. Toca Nom.
    • Per editar el nom, és possible que hagis d'introduir la contrasenya.
  2. Introdueix el nom que vulguis utilitzar.
  3. Toca Desa.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda