Få flere oplysninger om, hvilke browsere Google Kalender understøtter

Du kan bruge Google Kalender med populære browsere som f.eks. Chrome, Firefox og Safari.

Browsere understøttet af Google Kalender

Vigtigt! Cookies og JavaScript skal være aktiveret i enhver browser, du bruger med Google Kalender.

Google Kalender fungerer bedst i den nyeste eller næstnyeste version af disse browsere:

Find og ret browserfejl

Vigtigt! Cookies og JavaScript skal være aktiveret i enhver browser, du bruger med Google Kalender.

JavaScript-fejl

"For at logge ind på Google Kalender skal din browser være indstillet til at tillade, at JavaScript gemmer cookies"

Hvis du ser denne meddelelse, skal du åbne din browsers sikkerhedsindstillinger og føje https://calendar.google.com til de websites, du har tillid til.

"Ups! Google Kalender fungerer ikke, fordi JavaScript er deaktiveret i din webbrowser"

Hvis du ser denne meddelelse, skal du slå JavaScript til og opdatere siden. Vejledningen til at ændre JavaScript-indstillinger varierer alt efter browser. Du kan finde den rette hjælpeside ved at søge efter JavaScript og navnet på din browser.

Cookiefejl

"Din browsers cookiefunktionalitet er deaktiveret. Du bør aktivere den"

Hvis du ser denne meddelelse, skal du søge efter din browsers navn og cookies for at finde en vejledning. Få flere oplysninger om, hvordan du slår cookies til i Chrome, hvis du bruger Google Chrome.