Lägga till Google Kalender-widgeten

Viktigt! Den här funktionen är endast tillgänglig på iPhone och iPad med iOS 14 eller senare.
Om du vill kontrollera kalenderposter direkt på startskärmen använder du widgeten Kalender.

Lägga till widgeten på startskärmen

Viktigt: Du måste ha appen Google Kalender installerad. Ladda ned appen Google Kalender.
  1. Tryck länge på startskärmen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Lägg till Lägg till uppe till vänster.
  3. Sök efter Google Kalender-appen och tryck på den.
  4. Svep åt vänster för att anpassa widgetens storlek.
  5. Tryck på Lägg till widget.
  6. Tryck på Klar överst till höger.
Tips:Om du nyss har installerat Google Kalender-appen måste du öppna appen innan widgeten visas i widgetgalleriet.

Lägga till widgeten på startskärmen

Add the Google Calendar app widget to your home screen

Lägga till widgeten i vyn Idag

1. Öppna startskärmen på din iPhone eller iPad.
  2. Svep åt höger tills du hittar en lista med widgetar.
  3. Skrolla för att trycka på Redigera.
  4. Skrolla för att trycka på Anpassa. Tryck på Lägg till bredvid Google Kalender.
  5. Tryck på Klar längst upp till höger.
Tips! Om du vill dölja kalenderinformationen när skärmen är låst gå till Inställningar följt av Face ID och lösenord. Inaktivera sedan vyn I dag under Tillåt åtkomst när enheten är låst.

Lägga till widgeten i vyn Idag

Add the Google Calendar app widget to the Today View