De Google Agenda-widget toevoegen

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar voor iPhones en iPads met iOS 14 en hoger.
Gebruik de Agenda-widget om agenda-afspraken direct op je startscherm te bekijken.

De widget toevoegen aan je startscherm

Belangrijk: Je moet de Google Agenda-app hebben geïnstalleerd. De Google Agenda-app downloaden
  1. Tik op je iPhone of iPad op het startscherm en houd dit vast.
  2. Tik linksboven op Voeg toe Toevoegen.
  3. Zoek de Google Agenda-app en tik erop.
  4. Swipe naar links als je de grootte van de widget wilt aanpassen.
  5. Tik op Voeg widget toe.
  6. Tik rechtsboven op Gereed.
Tip: Als je de Google Agenda-app recent hebt geïnstalleerd, moet je de app openen voordat je de widget in de widgetgalerij ziet.

Bekijken hoe je de widget toevoegt aan je startscherm

Add the Google Calendar app widget to your home screen

De widget toevoegen aan de weergave Vandaag

1. Ga op je iPhone of iPad naar het startscherm.
  2. Swipe naar rechts totdat je een lijst met widgets ziet.
  3. Scroll naar Wijzig.
  4. Scroll om op Pas aan te tikken. Tik naast Google Agenda op Voeg toe .
  5. Tik rechtsboven op Gereed.
Tip: Als je de agendagegevens wilt verbergen als je scherm is vergrendeld, ga je naar Instellingen en dan Face ID en toegangscode. Schakel vervolgens onder 'Toegang bij vergrendeling' de optie Vandaag-weergave uit.

Bekijken hoe je de widget toevoegt aan de weergave Vandaag

Add the Google Calendar app widget to the Today View