Exportera data från Google Kalender

Du kan exportera och ladda ned din data från Google Kalender. Du kan ladda ned data som inte har raderats. Du kan skapa ett arkiv för att spara dina objekt eller använda data i en annan tjänst. Läs mer om att ladda ned din data.

Om du använder ett jobb- eller skolkonto kan det hända att viss data inte går att ladda ned. Om du är avancerad administratör för Google-domänen kan du ladda ned eller migrera organisationens data. Läs mer om hur du exporterar organisationens Google Workspace-data.

Följande information ingår i nedladdningen i iCalendar-format:

• Händelsens start- och sluttid
  • Frekvensrelaterad data för återkommande händelser
  • Inbjudna och deras svarsstatus
  • Händelsens titel, beskrivning och plats, om sådan finns
  • Skapa händelser och senaste ändringstid

Följande information ingår i nedladdningen i JSON-format:

• Konfiguration av smågrupper för möte