Je gegevens uit Google Agenda exporteren

Je kunt je gegevens exporteren en downloaden vanuit Google Agenda. Je kunt gegevens downloaden die niet zijn verwijderd. Je kunt een archief maken om voor je administratie te bewaren of de gegevens in een andere service gebruiken. Bekijk meer informatie over het downloaden van je gegevens.

Als je een werk- of schoolaccount gebruikt, kunnen sommige gegevens mogelijk niet worden gedownload. Als je een hoofdgebruiker bent voor je Google-domein, kun je de gegevens van je organisatie downloaden of migreren. Meer informatie over hoe je de Google Workspace-gegevens van je organisatie exporteert

De download bevat de volgende informatie (in iCalendar-indeling):

• Begin- en eindtijd van afspraak
  • Frequentiegerelateerde gegevens voor terugkerende afspraken
  • Genodigden en hun reactiestatussen
  • Titel, beschrijving en locatie van afspraak, indien beschikbaar
  • Tijd waarop de afspraak gemaakt en laatst gewijzigd is

De download bevat de volgende informatie (in json-indeling):

• Breakout-instellingen voor de vergadering