Datan vienti Google Kalenterista

Voit viedä ja ladata datasi Google Kalenterista. Voit ladata datan, jota ei ole poistettu. Voit luoda tiedoillesi arkiston tai käyttää dataa toisessa palvelussa. Lue lisää datan lataamisesta.

Jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen tiliä, et välttämättä pysty lataamaan kaikkea dataa. Jos olet Google-verkkotunnuksesi pääkäyttäjä, voit ladata tai siirtää organisaation dataa. Katso, miten voit eksportoida organisaation Google Workspace ‑datan.

Seuraavat tiedot sisältyvät lataukseen iCaldendar-muodossa:

• Tapahtuman alkamis‑ ja päättymisaika.
  • Toistuvien tapahtumien taajuuteen liittyvä data
  • Kutsutut ihmiset ja heidän vastaustensa tila
  • Tapahtuman otsikko, kuvaus ja sijainti, jos saatavilla
  • Tapahtuman luomisaika ja viimeinen muokkausaika

Seuraavat tiedot sisältyvät lataukseen JSON-muodossa:

• Kokouksen pienryhmän määritykset