Eksportér dine data fra Google Kalender

Du kan eksportere og downloade dine data fra Google Kalender. Du kan downloade data, der ikke er blevet slettet. Du kan oprette et arkiv til eget brug eller benytte dataene i en anden tjeneste. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine data.

Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto, kan du muligvis ikke downloade alle data. Hvis du er superadministrator på dit Google-domæne, kan du downloade eller migrere din organisations data. Få flere oplysninger om, hvordan du eksporterer din organisations Google Workspace-data.

Følgende oplysninger inkluderes i din download i iCalendar-format:

• Begivenhedens start- og sluttidspunkt
  • Frekvensrelaterede data for gentagne begivenheder
  • Inviterede og deres svarstatusser
  • Begivenhedens titel, beskrivelse og placering, hvis oplysningerne er tilgængelige
  • Tidspunktet for oprettelse af begivenheden og tidspunktet for den seneste ændring

Følgende oplysninger inkluderes i din download i JSON-format:

• Konfiguration af mødegrupperum