Je gegevens uit Google Tasks exporteren

Je kunt je gegevens exporteren en downloaden vanuit Google Tasks. Je kunt geen verwijderde gebruikersgegevens exporteren.

Als je je gegevens wilt bewaren of gegevens in een andere service wilt gebruiken, maak je een archief. Meer informatie over hoe je je gegevens downloadt

Als je een werk- of schoolaccount gebruikt, kunnen sommige gegevens mogelijk niet worden gedownload. Als je een hoofdbeheerder bent voor je Google-domein, kun je de gegevens van je organisatie downloaden of migreren. Meer informatie over hoe je de Google Workspace-gegevens van je organisatie exporteert

Meer informatie over welke gegevens beschikbaar zijn via Google Tasks

Deze download bevat de volgende informatie:

• E-mailadressen van toegewezen personen
  • E-mailadressen van toewijzers
  • Tijdstempels voor voltooid
  • Tijdstempels voor gemaakt
  • E-mailadressen van makers
  • Beschrijvingen
  • Deadlines
  • ID's
  • Tijdstempels voor laatst geüpdatet
  • Linkbeschrijvingen
  • Linktypen
  • Links
  • Lijst-ID's
  • Lijsttitels
  • Bovenliggende ID's
  • Bron-ID's
  • Bronnamen
  • Tijdstempels voor toevoegen aan Met ster
  • Taaktypen
  • Titels
  • Of een taak is afgerond of actie vereist
  • Of er een ster is toegevoegd aan de taak