Hotels waarvoor COVID-19 gevolgen heeft

Als uw hotel vanwege de situatie rond COVID-19 anders werkt dan gewoonlijk, updatet u uw bedrijfsprofiel op Google om uw klanten zo nauwkeurig mogelijke informatie te bieden. U kunt uw openingstijden wijzigen en de kenmerken van uw hotel aanpassen aan de services die u momenteel aanbiedt, zoals speciale aanbiedingen voor COVID-19-hulpverleners. De updates worden weergegeven in uw bedrijfsprofiel op Google Zoeken en Maps.

Belangrijk: We kunnen uw wijzigingen beoordelen op kwaliteit voordat we ze publiceren. Eventuele wijzigingen zijn dus mogelijk niet direct zichtbaar op Google Zoeken en Maps.

Doe het volgende om ervoor te zorgen dat uw klanten altijd de meest recente informatie over uw hotel hebben:

1. Beheer de kenmerken van uw hotel

Als u een fysiek restaurant heeft, kunt u via The Ordering.app de optie bieden om online maaltijden te bestellen voor afhalen of bezorgen.
Laat het klanten weten als u gratis of met korting accommodatie aanbiedt aan COVID-19-hulpverleners. Dit doet u door in uw bedrijfsprofiel het betreffende kenmerk te selecteren.

2. Markeer uw bedrijf als 'Tijdelijk gesloten'

Belangrijk: Als uw bedrijf nog wel actief is, maar met beperkte capaciteit werkt, markeert u uw bedrijf niet als 'Tijdelijk gesloten'.

3. Neem uw hoteladvertenties en -campagnes onder de loep

Als uw bedrijf gebruikmaakt van hotelcampagnes, raadpleegt u de praktische tips voor hoteladvertenties.

4. Achterhaal wat belangrijk is voor de gasten van uw hotel

Benadruk flexibele reserveringsopties in uw hoteladvertenties en pas uw hotelcampagnes aan de huidige situatie aan.

5. Update uw openingstijden

Veranderen uw openingstijden? Update deze dan, zodat klanten weten wanneer u open bent en wanneer niet. Uw openingstijden worden weergegeven als klanten uw profiel bezoeken. Meer informatie over hoe u uw openingstijden kunt wijzigen