Over 'Meer openingstijden'

Belangrijk: De optie 'Meer openingstijden' wordt pas weergegeven als u de normale openingstijden al heeft ingesteld.

U kunt openingstijden selecteren voor specifieke services die uw bedrijf aanbiedt, zoals bezorgen, binnen afhalen, drive-in en buiten afhalen.

Over het algemeen kunt u Meer openingstijden het best instellen als subset van uw primaire openingstijden. Een restaurant dat van 06:00 tot 21:00 uur is geopend, kan bijvoorbeeld de volgende openingstijden hebben:

• Openingstijden: 06:00 tot 21:00 uur
  • Ter plaatse eten: 06:00 uur tot 20:00 uur
  • Afhalen: 10:00 tot 18:00 uur

Meer openingstijden instellen op Google Zoeken

1. Log op uw iPhone of iPad in op het Google-account waarmee u uw Bedrijfsprofiel beheert.
  2. Zoek op Google naar de exacte bedrijfsnaam als u uw Bedrijfsprofiel wilt bekijken.
    • U kunt ook zoeken op mijn bedrijf.
  3. Tik op Profiel bewerken en dan Bedrijfsinformatie om uw Bedrijfsprofiel te openen.
  4. Tik bovenaan op het tabblad Openingstijden.
  5. Kies onder Meer tijden toevoegen het type Meer openingstijden dat u wilt instellen, zoals Drive-in.
    • Stel elk type afzonderlijk in als u meerdere typen Meer openingstijden heeft.
  6. Selecteer voor elk type Meer openingstijden de dagen en stel de toepasselijke openingstijden in.
  7. Klik op Opslaan.

Meer openingstijden instellen op Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Zorg ervoor dat u bent ingelogd op het Google-account waarmee u uw Bedrijfsprofiel beheert.
  3. Tik rechtsboven op uw profielfoto of initiaal Accounticoon en dan Je Bedrijfsprofiel om uw Bedrijfsprofiel te openen.
    • Open het bedrijf dat u wilt updaten als u meerdere bedrijven beheert.
  4. Tik op Profiel bewerken en dan Bedrijfsinformatie.
  5. Tik bovenaan op het tabblad Openingstijden.
  6. Kies onder Meer tijden toevoegen het type Meer openingstijden dat u wilt instellen, zoals Drive-in.
    • Stel elk type afzonderlijk in als u meerdere typen Meer openingstijden heeft.
  7. Tik voor elk type Meer openingstijden op het soort openingstijden dat u wilt instellen.
  8. Klik op Opslaan.