Fotouppdateringar

När kunder besöker en företagsprofil i Google Maps-appen kan de välja att lägga till en fotouppdatering, utöver en recension.

Så fungerar fotouppdateringar

Med fotouppdateringar kan kunder lägga till en uppdatering av ett eller flera foton, med eller utan text, om deras senaste upplevelse av ett företag. Kunderna kan lägga till flera fotouppdateringar för ett företag. Detta skiljer sig från recensioner, eftersom de kan uppdatera en recension efter att ha lagt upp den men bara lämna en enstaka recension.

Du kan inte välja bort fotouppdateringar. Däremot kan du rapportera olämpliga fotouppdateringar.

Tips! Du får för närvarande inga aviseringar om nya fotouppdateringar. Däremot får du en avisering när nya foton läggs till i din profil, antingen separat eller som en fotouppdatering.

Hitta fotouppdateringar

Du hittar fotouppdateringar i avsnittet Av besökare på fliken Uppdateringar i din företagsprofil i Google Maps-appen. Du kan även hitta enskilda foton från fotouppdateringar på fliken Foton på alla plattformar och enheter.

Du kan lägga till uppdateringar i avsnittet Av ägare på fliken Uppdateringar. Läs om hur du lägger till inlägg med foton och andra inläggstyper.

Fotouppdateringar visas inte i Hanterare för Företagsprofil.

Svara på fotouppdateringar

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din mobila enhet.
  2. Öppna din företagsprofil genom att trycka på Företag längst ner till höger.
  3. Tryck på Uppdateringar följt av Av besökare följt av Svara.

Rapportera en fotouppdatering på Google Maps

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din mobila enhet.
  2. Öppna din företagsprofil genom att trycka på Företag längst ner till höger.
  3. Tryck på Uppdateringar följt av Av besökare.
  4. Leta reda på fotouppdateringen som du vill flagga.
  5. Tryck på Mer Mer följt av Rapportera en fotouppdatering.

Om bara ett visst foto bryter mot riktlinjerna kan du rapportera det separat på fliken Foton i din företagsprofil.

Rapportera olämpliga fotouppdateringar

Om en fotouppdatering bryter mot Googles policyer kan du anmäla den till Google.