Foto-updates

Als klanten een bedrijfsprofiel bezoeken in de Google Maps-app, kunnen ze behalve een review een foto-update toevoegen.

Zo werken foto-updates

Met foto-updates kunnen klanten een update van afzonderlijke of meerdere foto's toevoegen, met of zonder tekst, over een recente ervaring met een bedrijf. Klanten kunnen meerdere foto-updates toevoegen aan een bedrijf. Dit verschilt van reviews: een klant kan slechts één review geven en kan deze updaten nadat de review is gepost.

U kunt zich niet afmelden voor foto-updates. Wel kunt u ongepaste foto-updates melden.

Tip: U krijgt momenteel geen meldingen over nieuwe foto-updates, maar u krijgt een melding wanneer er nieuwe foto's afzonderlijk of als foto-update aan uw profiel worden toegevoegd.

Foto-updates zoeken

U kunt foto-updates vinden in het gedeelte Door bezoekers op het tabblad Updates van uw bedrijfsprofiel in de Google Maps-app. U kunt ook afzonderlijke foto's uit foto-updates vinden op het tabblad Foto's op alle platforms en apparaten.

U kunt updates toevoegen in het gedeelte Door eigenaar op het tabblad Updates. Meer informatie over hoe u posts met foto's of andere posttypen kunt toevoegen.

Foto-updates worden niet weergegeven op de Google Mijn Bedrijf-website of in de Google Mijn Bedrijf-app.

Momenteel kunt u niet reageren op foto-updates of deze melden via dit platform.

Ongepaste foto-updates melden

Als een foto-update in strijd is met het beleid van Google, kunt u dit melden bij Google.