Valokuvapäivitykset

Kun asiakkaat käyvät yritysprofiilissa Google Maps ‑sovelluksessa, he voivat lisätä arvostelun lisäksi valokuvapäivityksen.

Valokuvapäivitykset

Valokuvapäivitysten avulla asiakkaat voivat lisätä yksittäisiä valokuvia tai useita valokuvia tekstillä tai ilman tekstiä ja kertoa näin viimeaikaisesta yritykseen liittyvästä kokemuksestaan. Asiakkaat voivat lisätä useita valokuvapäivityksiä yritysprofiiliin. Tämä poikkeaa arvosteluista, joita on mahdollista tehdä vain yksi, mutta joita voi päivittää postaamisen jälkeen.

Et voi kieltäytyä valokuvapäivityksistä. Voit kuitenkin tehdä ilmoituksen sopimattomista valokuvapäivityksistä.

Vinkki: Et saa tällä hetkellä ilmoituksia uusista valokuvapäivityksistä, mutta saat ilmoituksen, kun uusia valokuvia lisätään profiiliisi joko erikseen tai valokuvapäivityksenä.

Valokuvapäivitysten etsiminen

Valokuvapäivitykset näkyvät Google Maps ‑sovelluksen yritysprofiilin Päivitykset-välilehden Kävijöiden lisäämät ‑osiossa. Valokuvapäivitysten yksittäiset valokuvat näkyvät myös Valokuvat-välilehdellä kaikilla alustoilla ja laitteilla.

Voit lisätä päivityksiä Päivitykset-välilehden Omistajan lisäämät ‑osiossa. Lue lisää valokuvia sisältävien tai muuntyyppisten postausten lisäämisestä.

Valokuvapäivitykset eivät näy Yritysprofiilien ylläpidossa.

Valokuvapäivityksiin vastaaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps mobiililaitteella.
  2. Avaa Yritysprofiilisi napauttamalla oikeasta alakulmasta Yritys.
  3. Napauta Päivityksetja sitten Kävijöiden lisäämät ja sitten Vastaa.

Valokuvapäivityksestä ilmoittaminen Google Mapsissa

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps mobiililaitteella.
  2. Avaa Yritysprofiilisi napauttamalla oikeasta alakulmasta Yritys.
  3. Napauta Päivityksetja sitten Kävijöiden lisäämät.
  4. Etsi valokuvapäivitys, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  5. Napauta Lisää Lisää ja sitten Ilmoita valokuvapäivityksestä.

Jos vain jokin yksittäinen valokuva on sääntöjen vastainen, voit tehdä siitä ilmoituksen erikseen yritysprofiilisi Valokuvat-välilehdellä.

Asiattomista valokuvapäivityksistä ilmoittaminen

Jos valokuvapäivitys ei ole Googlen käytäntöjen mukainen, voit tehdä siitä ilmoituksen Googlelle.