Kom i gang med Google Min bedrift for helsepersonell

Helsepersonell som leger, terapeuter og andre spesialister kan bruke Google Min bedrift til å gjøre krav på og administrere informasjonen om helsevirksomheten sin. Med GMB kan du legge inn informasjon om tjenestene du tilbyr, for eksempel telemedisin, og tilpasse bedriftsprofilene dine på Google Søk og Maps.

Fra bekreftede GMB-kontoer kan eiere og administratorer av helsevirksomheter kommunisere med og oppdatere nåværende pasienter, og tiltrekke seg nye, potensielle pasienter.

Finn ut hvordan du registrerer deg for Google Min bedrift.

Velg hvilken informasjon pasienter skal kunne se i bedriftsprofilen din

• Administrer informasjon som åpningstider og telefonnumre.
  • Legg til linker for bestilling av nettavtaler og virtuelle undersøkelser.
  • Legg til helsetjenestene som tilbys, for eksempel hjemmebesøk, diagnostisering og undersøkelser.
  • Kommuniser med pasientene.
  • Legg ut bilder av høy kvalitet for å vise pasientene hva de kan forvente når de kommer. Legg til informative bilder og diagrammer som illustrerer hvilke typer helsetjenester virksomheten tilbyr.
  • Kontrollér tilgangen til bedriftsprofilene dine med beliggenhetsgrupper.

Slik kan pasienter finne informasjonen din

Når pasienter søker etter leverandører av helsetjenester på Google, kan bedriftsprofilen din bli vist i søkeresultatene. Faktorer som søkerelevans, avstand og helsevirksomhetens anseelse avgjør om informasjonen din blir vist i søk.

Følgende informasjon om helsevirksomheten din kan bli vist i den tilhørende bedriftsprofilen:

• nettsted
  • veibeskrivelse
  • telefonnummer
  • kundeanmeldelser
  • bilder
  • kort sammendrag av bedriftens virksomhet

Med en bekreftet Google Min bedrift-konto blir det enklere å kontrollere antallet dupliserte bedriftsprofiler som vises for virksomheten din. De fleste duplikatoppføringer blir korrigert i løpet av prosessen for massebekreftelse, men du kan også merke bedriftsprofiler for fjerning.

Administrer bedriftsprofilen

Bekreft bedriften og ta kontroll over kontotilgangen
 Legg til linker til avtalebestilling og virtuelle undersøkelser
Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA og vises bare på mobilenheter.

Helsevirksomheter kan legge til «Nettpleie» som attributt. Med dette attributtet blir det enkelt for pasienter å finne bedriftsprofilen din på Google når de søker etter behandlingsalternativer.

Du kan legge til bestillingslinker for nettavtaler og virtuelle undersøkelser for å lede pasienter til disse sidene på nettstedet ditt eller bedriftens profil på et nettsted med virtuelle undersøkelser via TV, telefon og internett.

Vi bruker en rekke ulike kilder når vi samler inn informasjon om hva ulike bedrifter tilbyr. Hvis du ser at linkene til eller attributtene for helsevirksomheten din ikke er korrekte, kan du finne ut mer om attributter og hvordan du endrer dem.

Tips: Hvis du har én enkelt side for både avtalebestilling og virtuelle undersøkelser, kan du sette inn den samme linken i begge feltene. Hvis du vil fjerne linker fra profilen din, kan du fjerne informasjonen i linkfeltene.
Administrer forsikringsinformasjonen for helsevirksomheten din

Viktig: Forsikringsinformasjon er bare tilgjengelig for enkelte selgere i USA. Slik informasjon vises i tilfeller der Google har fått informasjon om selgerens forsikringstilgjengelighet.

I bedriftsprofilen din på Google Søk kan du se en «Se forsikringsinformasjonen»-link nedenfor bedriftens åpningstider. Denne linken vises automatisk hvis vi har fått informasjon fra tredjepartsleverandøren vår om en tilgjengelig forsikring. Hvis du klikker på linken, åpnes en «Forsikringsinformasjon»-side med oversikt over forsikringsselskapene bedriften din dekker.

Fjern forsikringsinformasjon

Hvis du vil fjerne denne informasjonen, kan du sende en tilbakemelding til Google Health-teamet. Det kan ta opptil tre virkedager før teamet behandler tilbakemeldingen.

På mobilenheter:

1. Gå til bedriftsprofilen din via Google Søk på mobiltelefonen.
  2. Under åpningstidene til bedriften din trykker du på Se forsikringsinformasjonen.
  3. Trykk på Send tilbakemelding nederst.
  4. Skriv inn tilbakemeldingen din i skjemaet.
  5. Trykk på Send Send.

På datamaskiner:

1. Gå til bedriftsprofilen din via Google Søk på datamaskinen.
  2. Nedenfor åpningstidene til bedriften din klikker du på Se forsikringsinformasjonen.
  3. Klikk på Send tilbakemelding nederst i forgrunnsvinduet.
  4. Skriv inn tilbakemeldingen din i skjemaet.
  5. Klikk på Send Send.

Tips: Du kan legge ved en skjermdump i tilbakemeldingen.

Legg til tjenestene som tilbys

Tjenestene helsevirksomheter tilbyr, kan listes opp i de tilhørende bedriftsprofilene på Google. Tjenesteredigering-funksjonen er tilgjengelig hvis du ikke allerede har en liste over tjenestene dine levert av en tredjepart.

I denne funksjonen finner du et alternativ du kan bruke for å legge til tjenestene du tilbyr, sammen med beskrivelser og priser. Organiser listen over tjenestene du tilbyr, ved å dele dem inn i grupper.

Når pasienter finner profilen din på Google, finner de tjenestene dine oppført under «Tjenester».

Du kan velge tjenestene bedriften din tilbyr, fra de foreslåtte tjenestetypene. Hvis den aktuelle tjenestetypen ikke er oppført, kan du legge til egendefinerte tjenester, for eksempel «ernæringsråd», «hjemmebesøk» eller «sykdommer som behandles».

Finn ut hvordan du legger til tjenester.

Oppdater og kommuniser med pasientene

Slik kan du skape økt bevissthet rundt helsevirksomheten din og bidra til at pasienter holder seg oppdatert og opprettholder kontakten med virksomheten:

• Lag innlegg: Bidra til at pasienter holder seg oppdatert om viktige helserelaterte hendelser, nye eller populære tjenester helsevirksomheten din tilbyr, for eksempel telemedisin, samt generelle helse- og hygieneråd.
  • Legg til oppføringsadministratorer: For at det skal bli enklere for deg å administrere bedriftsprofilene dine, kan oppføringsadministratorer endre bedriftsinformasjon, administrere innlegg, svare på anmeldelser, legge ut bilder, legge ut spørsmål og svar samt laste ned statistikk.
Administrer informasjonen om helsevirksomheten
Administrer attributtene for helsevirksomheten

Vi henter inn informasjon om hva ulike bedrifter tilbyr, fra en rekke kilder. Hvis du mener at det er oppført feil attributter for helsevirksomheten din, kan du kontakte brukerstøtten for å få hjelp med å løse problemet.

Enkelte attributter, for eksempel «Har Wi-Fi» eller «Tilrettelagt for rullestolbrukere», kan endres av bedriftseieren. Finn ut mer om hvilke attributter du kan endre.

Tips: Hvis du eier eller administrerer en legeprofil, kan du endre informasjonen om kjønnet ditt under Attributter .

Legg inn informasjon om beliggenheten hvis lokalet til helsevirksomheten er inne i et annet bygg

Viktig: Vi kan ikke garantere at beliggenhetsinformasjon vises når folk søker etter bedriften din.

Enkelte helsevirksomheter deler lokaler med andre tilsvarende virksomheter, befinner seg i klinikker, felles bygninger eller lokaler som allerede er oppført på Google Min bedrift. I slike tilfeller kan du be om at denne informasjonen vises i bedriftsprofilen din.

Denne funksjonen kan være nyttig hvis helsevirksomheter og leverandører av helsetjenester ikke har skilt som vises på utsiden av bygningen de befinner seg i.