Näin pääset alkuun terveyspalvelujen tarjoajan Yritysprofiilin käytössä

Terveyspalvelujen tarjoajat, kuten lääkärit, terapeutit ja muut terveydenhuoltoalan ammatinharjoittajat, voivat ilmoittautua Yritysprofiilissa vastaanottonsa tietojen omistajaksi ja ylläpitää tietojaan. Yritysprofiilin kautta voit lisätä tietoja tarjoamistasi palveluista (esim. etähoidosta) ja tehdä Google Haussa ja Mapsissa näkyvästä profiilista mieleisesi.

Kun Yritysprofiilin tili on vahvistettu, vastaanoton omistajat ja ylläpitäjät voivat pitää yhteyttä asiakkaisiin ja pitää heidät ajan tasalla sekä tavoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita.

Näin voit rekisteröityä Yritysprofiilin käyttäjäksi.

Valitse, mitä tietoja asiakkaat näkevät yritysprofiilissasi

• Ylläpidä tietoja, kuten aukioloaikoja ja puhelinnumeroita.
  • Lisää linkit virtuaaliklinikan ja etävastaanoton varausjärjestelmään.
  • Lisää tarjoamasi terveydenhuoltopalvelut, kuten kotikäynnit, diagnostiikka ja toimenpiteet.
  • Aktivoi asiakkaita.
  • Julkaise laadukkaita kuvia, jotta asiakkaat tietävät, mitä odottaa. Voit lisätä havainnollistavia kuvia ja kaavioita, joista he näkevät, minkätyyppisiä terveyspalveluita tarjoat.
  • Määritä sijaintiryhmien avulla, kenellä on pääsy Yritysprofiileihisi.

Miten asiakkaat löytävät tietosi?

Kun asiakkaat hakevat terveyspalvelujen tarjoajia Googlesta, yritysprofiilisi voi näkyä hakutuloksissa. Esimerkiksi haun osuvuus, etäisyys ja vastaanottosi näkyvyyspotentiaali vaikuttavat siihen, näkyvätkö tietosi haun yhteydessä.

Yritysprofiilissa voidaan näyttää esimerkiksi seuraavat vastaanottoasi koskevat tiedot:

• sivusto
  • reittiohjeet
  • puhelinnumero
  • asiakkaiden lisäämät arvostelut
  • kuvat
  • lyhyt yhteenveto yrityksestä.

Vahvistetun Yritysprofiilin avulla voit poistaa mahdolliset profiilisi kopiot. Yleensä kopiot poistetaan toimipisteiden joukkovahvistuksen aikana, mutta voit myös merkitä Yritysprofiilin poistettavaksi.

Yritysprofiilin ylläpitäminen

Yrityksen vahvistaminen ja omistajuuden pyytäminen
Virtuaalisen terveydenhuollon linkin ja ajanvarauslinkin lisääminen
Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä Yhdysvalloissa ja näkyy vain mobiililaitteissa.

Vastaanotot voivat lisätä "Etähoito"-määritteen. Tämän määritteen ansiosta asiakkaat voivat löytää helposti yritysprofiilisi Googlesta etsiessään hoitovaihtoehtoja.

Voit lisätä linkit virtuaaliseen terveydenhuoltoon ja etävastaanoton varaamiseen ohjataksesi asiakkaat oikeille sivuille verkkosivustollasi tai vastaanottosi profiiliin kolmannen osapuolen ylläpitämällä virtuaalisen terveydenhuollon sivustolla.

Keräämme tietoa yrityksen tarjoamista palveluista monista eri lähteistä. Jos vastaanottosi linkit tai määritteet ovat virheellisiä, lue lisää määritteistä ja niiden muokkaamisesta.

Vinkki: Jos sinulla on yksi sivu sekä virtuaalista terveydenhuoltoa että ajanvarauksen tekemistä varten, lisää sama linkki molempiin kohtiin. Voit poistaa linkin profiilistasi tyhjentämällä linkin kentän.
Vakuutustietojen hallinnointi

Tärkeää: Vakuutustiedot-ominaisuus on vain tiettyjen kauppiaiden käytettävissä ja vain Yhdysvalloissa.

Yritysprofiilissasi Google Haussa voi aukioloaikojen alla näkyä Tarkista vakuutustiedot ‑linkki. Linkki johtaa Vakuutustiedot-sivulle, jolla on eritelty yrityksesi käyttämät, sairausvakuutusta tarjoavat verkostot.

Tarkista vakuutustiedot ‑linkki tulee automaattisesti näkyviin, kun joku seuraavista toimittaa vakuutustiedot:

• sinä tai yrityksesi
  • yritysprofiiliasi ylläpitävät organisaatiot
  • kolmannet osapuolet
  • julkiset datalähteet.

Vakuutustietojen tarkistaminen, lisääminen tai poistaminen

Tärkeää: Lisää yrityksesi tai ilmoittaudu sen omistajaksi, jos et ole vielä tehnyt niin, ja todenna sitten yrityksesi. Kun yrityksesi on todennettu, yrityksesi voi näkyä Haussa, Mapsissa ja muissa Googlen palveluissa.

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Näin muokkaat vakuutustietoja:
    • Valitse Google Hausta Vakuutukset.
    • Valitse Google Mapsista Muokkaa profiilia ja sitten Vakuutukset.
  3. Näin poistat tai lisäät vakuutustietoja:
    • Voit poistaa vakuutuksen seuraavasti:
      1. Valitse näkyviin tulevasta listasta yksi tai useampi vakuutusverkosto ja vakuutussopimus, jonka haluat poistaa.
      2. Valitse sitten Poista valitut tai Esikatselu.
    • Voit lisätä vakuutuksen seuraavasti:
      1. Valitse Lisää vakuutus.
      2. Valitse lisättävät vakuutusverkostot. Jos et löydä vakuutusyhtiötä, kirjoita se hakukenttään.
      3. Valitse Esikatselu.
  4. Valitse vahvistusnäytöltä Tallenna.

Muistettavaa:

• Voit valita vain niiden vakuutusyhtiöiden joukosta, joiden tiedot joko vakuutusyhtiöt itse tai vakuutustietojen toimittajat ovat jo lähettäneet Googlelle. Et voi lisätä muita vakuutusyhtiöitä.
  • Yritysprofiiliisi tekemät muokkaukset julkaistaan yleensä kolmen päivän kuluessa. Muokkausten laatu saatetaan tarkastaa.
  • Vakuutustietoihin voi tulla muutoksia nopeasti. Google voi tarkastaa tai poistaa muokkauksia jonkin ajan kuluttua, jos Google saa ajantasaisempaa tietoa vakuutusyhtiöiltä tai kolmansilta osapuolilta.

Vakuutusyhtiöillä olevien tietojen päivittäminen

Jos haluat varmistaa, että tietosi ovat ajan tasalla ja oikein, voit olla yhteydessä suoraan sairausvakuutusta tarjoaviin vakuutusyhtiöihin tai julkisten terveyspalvelujen tarjoajien tietokantoihin.

Tarkista vakuutustiedot ‑linkin poistaminen

Jos poistat yritysprofiilistasi kaikki vakuutusverkostot, Tarkista vakuutustiedot ‑linkki ei enää näy.

Vinkki: Tarkista vakuutustiedot ‑linkki voidaan lisätä profiilisi uudelleen, jos joku seuraavista päivittää tai lisää vakuutustiedot:

Tietoja vakuutusten tarjoajista

Vakuutusten tarjoajia ovat muun muassa seuraavat:

• California Department of Health Care Services (DHCS)
  • New York State Department of Health (NYSDOH)
  • Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS)

Tärkeää: Vakuutusten tarjoajien luettelo voi muuttua.

Verkkosivuston optimointi
Jos hallinnoit verkkosivustoa, voit tutustua Googlen Hakukeskuksessa oleviin ohjeisiin, jotka on tarkoitettu kehittäjille, verkkosivuston omistajille ja hakukoneoptimoinnin asiantuntijoille. Voit parantaa verkkosivuston tietojen saavutettavuutta ja hyödyllisyyttä käyttämällä strukturoitua dataa ja muita tehokkaita menetelmiä.
Tarjottujen palvelujen lisääminen

Vastaanotot voivat luetella tarjoamansa palvelut Googlessa näkyvässä yritysprofiilissaan. Voit käyttää Palvelujen muokkaustyökalua, jos sinulla ei vielä ole kolmannen osapuolen luomaa palveluluetteloa.

Voit lisätä tarjoamasi palvelut sekä niiden kuvaukset ja hinnat. Pidä palveluluettelo hyvässä järjestyksessä ryhmittelemällä palvelut eri osioihin.

Kun asiakkaat löytävät profiilisi Googlesta, he näkevät palvelusi Palvelut-kohdasta.

Voit valita palvelusi ehdotetuista palvelutyypeistä. Jos tarjoamaasi palvelua ei löydy ehdotusten joukosta, voit lisätä omia palveluitasi, joita voivat olla esimerkiksi "hoidetut sairaudet", "kotikäynnit" tai "ravintoneuvonta".

Lue, miten voit lisätä palveluita.

Yhteydenpito asiakkaisiin

Voit kasvattaa vastaanottosi tunnettuutta, aktivoida asiakkaita ja pitää heidän ajan tasalla seuraavasti:

• Luo postauksia: Luomalla postauksia voit pitää asiakkaat ajan tasalla merkittävistä terveyteen liittyvistä tapahtumista, uusista ja suosituista palveluista (esim. etähoito) ja terveydenhuoltoon liittyvistä tiedotteista.
  • Lisää toimipaikan ylläpitäjä: Yritysprofiilien ylläpitämisen helpottamiseksi voit lisätä toimipaikan ylläpitäjiä, jotka voivat muokata yritystietoja, hoitaa postauksia, vastata kysymyksiin ja arvosteluihin, julkaista kuvia ja ladata tilastoja.
Vastaanoton tietojen ylläpitäminen
Vastaanoton määritteiden ylläpitäminen

Keräämme tietoa yrityksen tarjoamista palveluista monista eri lähteistä. Jos vastaanottosi määritteet ovat virheellisiä, ota yhteyttä tukeen asian korjaamiseksi.

• Yrityksen omistaja voi muokata osaa määritteistä, kuten "Maksuton Wi-Fi" ja "Esteetön".
  • Jos olet yhdysvaltalainen terveyspalvelujen tarjoaja, voit myös korostaa englannin lisäksi muita kieliä, joita tuetaan toimipaikassasi. Katso, mitä määritteitä voit muokata.

Vinkki: Jos omistat lääkärin vastaanoton profiilin tai ylläpidät sen tietoja, voit muokata sukupuolta koskevia tietoja Määritteet-kohdasta .

Sijaintitietojen määrittäminen, jos toimipaikka sijaitsee rakennuskompleksissa

Tärkeää: Emme voi taata, että sijaintitiedot näkyvät, kun yritystäsi haetaan.

Jotkut itsenäiset palveluntarjoajat toimivat yhteistoimistossa tai ‑klinikalla tai pitävät vastaanottoa terveydenhuoltoalan rakennuskompleksissa, jonka tiedot on jo lisätty Yritysprofiiliin. Tällaisessa tapauksessa voit pyytää, että tieto toimipaikastasi alkaa näkyä Yritysprofiilissasi.

Tästä ominaisuudesta on hyötyä itsenäisille terveyspalvelujen tarjoajille ja vastaanotoille, joilla ei ole kylttejä rakennuksen julkisivussa.

Ohjeet sairaalaosastoille ja itsenäisille ammatinharjoittajille
Sairaalaosastot ja itsenäiset ammatinharjoittajat voivat luoda Googleen oman Yritysprofiilin. Kun osaston tai ammatinharjoittajan profiili on todennettu, ota yhteyttä tukeen, jotta se voidaan yhdistää oikean sairaalan tai yrityksen profiiliin.