Varauspyyntöjen saaminen viesteillä

Jos olet laittanut viestit päälle, asiakkaat voivat pyytää varausta yritysprofiilistasi Googlessa. Varauspyyntövaihtoehto voi näkyä asiakkaille myös, kun he viestivät yrityksen kanssa. Kun saat uuden viestin, on tärkeää, että vastaat siihen 24 tunnin kuluessa. Lue lisää vastausaikavaatimuksista.

Tämä kokeellinen ominaisuus on tiettyjen yritysten omistajien käytettävissä tietyillä toimialoilla.

Näin varausprosessi toimii

1. Kun asiakas tekee varauspyynnön, saat viestin Google My Business ‑sovellukseen sekä viestien verkkoportaaliin, jos sinulla on pääsy siihen. Saat myös vastauslomakkeen sisältävän sähköposti-ilmoituksen.
  2. Viestissä näkyy asiakkaan pyynnön kuvaus ja hänen toivomansa palveluajankohta.
  3. Voit lähettää asiakkaalle tiedon vapaana olevista ajoista (päivät ja kellonajat).
  4. Asiakasta kehotetaan vahvistamaan varauksen päivämäärä ja kellonaika.

Aiheeseen liittyvä linkki