Rediger din virksomhedsfortegnelse på Google

Rediger din Google My Business-virksomhedsprofil for at sikre dig, at dine virksomhedsoplysninger på Google er korrekte og opdaterede. Du kan redigere adresse, åbningstider, kontaktoplysninger og billeder for at gøre det lettere for potentielle kunder at finde din virksomhed og få flere oplysninger om den.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du tilføje eller gøre krav på din virksomhed og derefter bekræfte din virksomhedsprofil, så den kan blive vist på Google Søgning, i Maps og i andre Google-tjenester. Dine ændringer bliver ikke vist live på Google, før du har bekræftet din virksomhedsprofil.

Rediger dine virksomhedsoplysninger

På en computer

Sådan redigerer du dine virksomhedsoplysninger på Google via en computer:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Åbn det sted, du vil administrere (hvis du har flere steder).
  3. Klik på Info på menuen.
  4. Klik på den sektion, hvor du vil foretage ændringer, og angiv de nye oplysninger i det felt, der vises. Klik på Fjern (Fjern) ud for en sektion, hvis du vil fjerne den. Husk!
    • Det kan tage op til 60 dage at fjerne tidligere tilføjede oplysninger.
    • Oplysninger, der er offentligt tilgængelige eller stammer fra andre kilder, kan ikke fjernes.
    • Du kan ikke redigere eventuelle uddrag af lederartikler eller søgeord fra nettet, der vises ud for din virksomhed.
  5. Klik på Anvend.

Mobil

Rediger dine oplysninger med mobilappen

Følg disse trin for at redigere dine virksomhedsoplysninger ved hjælp af mobilappen:

1. Åbn Google My Business-appen My Business på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på Profil.
  3. Tryk på Rediger Rediger.
  4. Tryk derefter på Rediger Rediger ud for den sektion, du vil ændre.
  5. Angiv dine nye oplysninger på den skærm, der vises.
  6. Klik på Anvend, når du er færdig med at redigere dine virksomhedsoplysninger.

Rediger dine oplysninger fra din virksomhedsprofil på Google Maps

Hvis du er ejer eller leder af en virksomhed, der har en eller flere godkendte virksomhedsprofiler, kan du redigere dine oplysninger direkte fra din virksomhedsprofil i Google Maps Android-appen:

1. Åbn Google Maps (Maps) på din telefon eller tablet.
  2. Angiv din virksomheds navn i søgefeltet for at åbne din virksomhedsprofil.
  3. Tryk på Rediger oplysninger på værktøjslinjen.
  4. Tryk på Send (Send) øverst til højre, når du er færdig.

Du kan se ændringerne i din virksomhedsprofil med det samme.

Tips!

Redigeringstyper

I det følgende kan du se nogle nyttige tips til, hvilke typer oplysninger du kan tilføje eller redigere i din Google-virksomhedsfortegnelse:

Dine ændringer skal muligvis gennemgå en kvalitetskontrol, inden de offentliggøres. Få flere oplysninger om retningslinjer vedrørende virksomhedsoplysninger.

Hvis du fjerner oplysninger, du tidligere har tilføjet om din virksomhed, kan der gå op til 60 dage, før de fjernes fra vores aktive servere, og de kan forblive i vores backupsystemer i endnu længere tid. Oplysninger, som du har tilføjet, men som også er offentligt tilgængelige eller tilgængelige via andre kilder, kan ikke fjernes.

Udvid alle Skjul alle
Virksomhedsnavn

Angiv din virksomheds navn, præcis som det fremgår af skiltning, brevpapir og andre typer branding. Hvis du skifter virksomhedsnavn, efter at du har anmodet om et bekræftelsesbrev, skal du først bekræfte din virksomhed igen. Få flere oplysninger om retningslinjer for kvalitet i Google My Business.

Kategori

Vælg den kategori, der passer bedst til din virksomhed. Alle placeringer for en virksomhed skal dele en primær kategori. Vælg en kategori, der er så specifik som muligt og repræsentativ for din primære virksomhed. Hvis du indtaster flere kategorier, vælges den kategori, du indtaster i det første felt, som din primære kategori.

Du kan vælge op til ni yderligere kategorier. Hvis du har problemer med at vælge kategori for din virksomhed, skal du vælge en, der er mere generel. Husk!

• Brug ikke kategorier alene som søgeord eller til at beskrive egenskaber ved din virksomhed.
  • Brug ikke kategorier, der matcher andre virksomheder i nærheden eller relaterede virksomheder – f.eks. en virksomhed, der fysisk er placeret i din virksomhed, eller en enhed, der indeholder din virksomhed.

Få flere oplysninger om virksomhedskategorier.

Adresse

Angiv den fuldstændige virksomhedsadresse. Få flere oplysninger om retningslinjerne for adresseangivelse. Hvis du ikke betjener kunder på din virksomhedsadresse, skal du lade adressefeltet være tomt.

Hvis du ændrer din adresse efter at have anmodet om et bekræftelsesbrev, skal du bekræfte din virksomhed igen.

Serviceområde

Hvis din virksomhed betjener kunder inden for et bestemt lokalt område, kan du angive dit serviceområde. Når du angiver dit serviceområde, kan potentielle kunder se det område, hvor de kan forvente at få besøg af dig eller få varer leveret.

Du kan angive dit serviceområde ud fra de byer, postnumre eller andre områder, hvor du driver virksomhed. Få flere oplysninger om, hvordan du angiver dit serviceområde.

Åbningstider

Følg denne fremgangsmåde for at angive åbningstider:

1. Log ind på Google My Business. Åbn det sted, du vil administrere (hvis du har flere steder).
  2. Klik på Oplysninger i menuen.
  3. Klik på Åbningstider (Hours) ud for "Tilføj åbningstider" eller dine aktuelle åbningstider.
  4. Aktivér hver ugedag, hvor din virksomhed er åben.
  5. Ved siden af hver dag i ugen, hvor din virksomhed er åben, skal du klikke på Åbner kl. og derefter vælge åbningstiden.
  6. Ved siden af hver dag i ugen, hvor din virksomhed er åben, skal du klikke på Lukker kl. og vælge det klokkeslæt, hvor virksomheden lukker.
  7. Klik på Anvend, når du er færdig med at angive åbningstider.

Tilføj din virksomheds normale åbningstider (dvs. åbningstiderne i en normal uge). Angiv særlige åbningstider for dage, hvor du har særlige åbningstider, f.eks. ferier eller særlige begivenheder. Få flere oplysninger om retningslinjer for åbningstider.

Angiv pauser i åbningstiderne

Hvis du vil angive, at der er en pause i dine åbningstider, skal du oprette to poster med forskellige åbningstider for den samme dag.

Hvis din virksomhed f.eks. er åben fra 09.00-14.00 om lørdagen, lukket fra 14.00-17.00 og derefter åben igen fra 17.00-22.00, skal du angive åbningstiderne på følgende måde:

1. Aktivér Lørdag.
  2. Klik på Åbner kl. og så 09.00 ud for "Lørdag".
  3. Klik på Lukker kl. og så 14.00 ud for "Lørdag".
  4. Klik på Åbner kl. og så 17.00 ud for "Lørdag".
  5. Klik på Lukker kl. og så 22.00 ud for "Lørdag".

Angiv, at virksomheden er døgnåben

Klik på Åbner kl. og så Døgnåben ud for hver ugedag, hvor din virksomhed er åben.

Angiv særlige åbningstider

Følg denne fremgangsmåde for at ændre din virksomheds åbningstider i forbindelse med ferieperioder eller lignende.

Telefonnummer

Ud over dit primære telefonnummer kan du angive op til to yderligere telefonnumre (dog kun mobil- eller fastnetnumre, ikke faxnumre).

Website

Angiv din virksomheds website. Sørg for, at:

• Googlebot ikke er blokeret på dit website.
  • Du har tjekket Search Console for eventuelle problemer på dit website.

Alt efter hvilken virksomhedskategori du har valgt, er der eventuelt mulighed for at tilføje yderligere links såsom onlineordrer, reservationer og aftaler.

Følg nedenstående fremgangsmåde for at føje et website til din virksomhedsprofil:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Åbn det sted, du vil administrere (hvis du har flere steder). Klik på Oplysninger i menuen.
  3. Klik på Website (Website) ud for "Tilføj en webadresse".
  4. Angiv dine webadresser i de relevante felter. Bemærk! Hvis du tilføjer en menu, skal den overholde retningslinjerne for menuwebadresser i Google My Business for at være kvalificeret til at blive vist i din virksomhedsprofil.
  5. Klik på Anvend.
Attributter

Attributter giver potentielle kunder flere oplysninger om din virksomhed (f.eks. "Har Wi-Fi" eller "Har siddepladser udenfor"). Visse faktuelle attributter (f.eks. siddepladser udenfor) kan du selv redigere, men subjektive attributter (f.eks. om din virksomhed er populær blandt de lokale) er baseret på vurderinger fra Google-brugere, der har besøgt din virksomhed.

Hvis du vil tilføje eller fjerne attributter for din virksomhedskategori, skal du klikke på Attributter (Attributes).

Bemærk! Hvis du ejer eller administrerer en virksomhedsprofil for en lægepraksis, kan du redigere dine kønsoplysninger under Attributter (). Kontakt os, hvis du vil have dine kønsoplysninger fjernet.

Billeder

Følg denne fremgangsmåde for at tilføje og administrere billeder af din virksomhed.

Fra virksomheden

Angiv en kort beskrivelse af virksomheden – hvad du tilbyder, hvad der gør din virksomhed til noget særligt, virksomhedens historie eller andre oplysninger, der kan være nyttige for potentielle kunder. Fokuser primært på oplysninger om din virksomhed i stedet for oplysninger om promoveringer, priser eller udsalg. Medtag ikke webadresser eller HTML-kode, og indtast maksimalt 750 tegn i beskrivelsesfeltet. Se den komplette liste med retningslinjer i Retningslinjer for virksomhedsbeskrivelser.

Eksempel: Vi driver en uafhængig isbutik tæt på bymidten og er stolte af at være de lokales foretrukne mødested. Her mødes vennerne for at få en isvaffel eller en pizza, og du kan også ringe til os for at få en friskbagt pizza leveret på din adresse. Pizzaovnen er i gang hver dag fra middag til lukketid, og vi har altid 35 smagsvarianter af is og sorbet. Kom forbi i dag!

Åbningsdato

Tilføj en åbningsdato til din Google My Business-fortegnelse for at fortælle kunderne, hvornår din virksomhed første gang åbnede, eller hvornår den åbner, på denne adresse.

Kun år og måned for din åbningsdato er påkrævet. Du kan angive en dato, der ligger et år frem i tiden, men den vises først på Google 90 dage før den pågældende dato.

Menu/tjenester (begrænset antal)

Brug menu- og tjenesteredigeringsværktøjet til at holde menupunkter eller tjenester og de tilhørende priser opdateret. Du kan ordne din menu ved at gruppere menupunkter eller tjenester i sektioner. Når potentielle kunder finder din virksomhedsprofil på Google, kan de se de relevante punkter under enten "Menu" eller "Tjenester".

Denne funktion er tilgængelig for virksomheder inden for restaurationsbranchen, virksomheder inden for kategorien "Sundhed og skønhed" samt servicevirksomheder. Alle virksomheder, som hører under disse kategorier og har tredjepartsmenuer i forvejen, har adgang til menu- og tjenesteredigeringsværktøjet.

Ejere eller administratorer af virksomheder, hvor der bruges strukturerede menuer eller tjenestelister fra tredjepartskilder, får vist et menu- eller tjenesteredigeringsværktøj uden indhold på betjeningspanelet i Google My Business. Hvis der er menukilder fra tredjepart, bliver de slettet ved en eventuel ændring af menuen, tjenesterne eller produktredigeringsværktøjet.

Bemærk! Menu- og tjenesteredigeringsværktøjet har ingen indflydelse på brugen af funktionen "Populære retter".

Sådan tjekker du, om din menu eller tjenesteliste leveres af en tredjepart:

1. Åbn Google Maps (Maps) på din mobilenhed.
  2. Angiv din virksomheds navn i søgefeltet.
  3. Tryk på Menu i din virksomhedsprofil for at tjekke, om du har en menu eller tjenesteliste.
  4. Log ind på Google My Business via din computer.
  5. Åbn det sted, du vil administrere (hvis du har flere virksomhedsprofiler).
  6. Klik på Info på menuen til venstre.

Hvis sektionen "Menu" eller "Tjenester" er tom, leveres din aktuelle livemenu eller tjenesteliste via en tredjepartskilde. Hvis der foretages ændringer af menuen, tjenesterne eller produktredigeringsværktøjet, overskrives disse lister.

Tidspunkter for ind- og udtjekning (kun hoteller)
Ejere eller administratorer af hoteller kan føje tidspunkter for ind- og udtjekning til deres virksomhedsprofil i Google My Business. Kunderne kan bruge disse oplysninger til at se, hvornår deres værelse er klar, og hvornår de senest skal tjekke ud.
Denne funktion er kun tilgængelig for hoteller.

De tidspunkter for ind- og udtjekning, der angives af virksomheden, kan ses på dens virksomhedsprofil.

For at sikre, at hotellers virksomhedsprofil er korrekt, indsamler Google også oplysninger om ind- og udtjekning fra en række pålidelige kilder (f.eks. brugerrapporter og licenseret indhold). Som virksomhedsejer kan man vælge, om disse opdateringer skal accepteres automatisk.