Finn og rediger informasjonen om populære retter på restauranter

Du kan se de populære rettene som tilbys i restauranten din, i bedriftsprofilen din på Google Maps i Android-appen. I tillegg kan du legge til retter, menydata og linker til menyen på Maps.

Både du og kundene dine kan legge til bilder av og navn på retter. Når det gjelder navn på retter, har endringer du selv legger inn, forrang for endringer fra kundene. Du kan også foreslå endringer hvis du mener at navnet på en rett ikke stemmer.

Finn og legg til retter

1. Åpne Google Maps Kart på Android-enheten.
  2. Skriv inn navnet på restauranten i søkefeltet.
  3. Trykk på Meny i bedriftsprofilen og så Legg til Add.
  4. Legg til et bilde av retten.
  5. Skriv inn navnet på retten, og trykk på Ferdig.
    • Tips: Du kan også anbefale eller fraråde retter ved å trykke på Ja tommel opp eller Nei tommel ned.

Merk: Bilder som er lagt til via Maps, vises i bedriftens liste over generelle bilder. Slike bilder kan også vises som retter dersom de er merket med navnet på en rett.

Legg til, endre eller korriger navn på retter

1. Åpne Google Maps Kart på Android-enheten.
  2. Skriv inn navnet på restauranten i søkefeltet.
  3. Trykk på Meny.
  4. Trykk på retten du vil redigere:
    • For å legge til navnet på en avbildet rett uten navn, trykk på Legg til navn på retten og så Legg til et navn.
    • For å endre et feil navn, trykk på Foreslå en endring og så Endre navnet på retten. Vi publiserer vanligvis godkjente endringer i løpet av et par dager, men garanterer ikke at forslagene følges.
    • For å indikere at navnet er feil, trykk på Foreslå en endring og så Feil navn på retten. Når du selv endrer navn på retter, gis disse endringene forrang foran endringer kundene gjør.

Rapporter bilder av eller navn på retter

1. Åpne Google Maps Kart på Android-enheten.
  2. Skriv inn navnet på restauranten i søkefeltet.
  3. Trykk på Meny.
  4. Trykk på retten du vil rapportere bildet av eller navnet på:
    • For å rapportere en rett som feil, trykk på Foreslå en endring og så Merk retten som feil.
    • For å rapportere en matrett som upassende, trykk på Foreslå en endring og så Navnet på retten er upassende.
    • For å rapportere at en rett ikke serveres i restauranten, trykk på Foreslå en endring og så Retten serveres ikke her.
    • For å rapportere en anmeldelse der en rett er omtalt, trykk på Mer Mer ved siden av anmeldelsen og så Rapporter anmeldelsen .
    • For å rapportere et bilde av en rett, trykk på det aktuelle bildet. Trykk så på Rapportér Rapportér problemer øverst til høyre.
      Merk: Dette trinnet er bare anbefalt om det er problemer med selve bildet.