Se og endre informasjonen om populære retter på restauranter

Du kan se populære retter på restauranten din i bedriftsprofilen på Google Maps i Android-appen. Du kan også legge til retter, menyopplysninger og linker til menyen din via Maps.

Både du og kundene dine kan legge til bilder av og navn på retter. Når det gjelder navn på retter, har endringer du selv legger inn, forrang for endringer fra kundene. Du kan også foreslå endringer hvis du mener at navnet på en rett ikke stemmer.

Sånn kan du legge til retter på Maps

1. Åpne Google Maps Kart på Android-enheten.
  2. Skriv inn navnet på restauranten din i søkefeltet.
  3. Trykk på Meny og så Legg til Add i bedriftsprofilen din.
  4. Legg til et bilde av retten.
  5. Skriv inn navnet på retten, og trykk på Ferdig.
    • Du kan også vise om du anbefaler retten eller ikke, ved å trykke på Ja tommel opp eller Nei tommel ned.

Merk: Bilder som er lagt til via Maps, vises i den generelle bildelisten for bedriften din. Slike bilder kan også vises som retter dersom de er merket med navnet på en rett.

Endre navnet på retter

1. Åpne Google Maps Kart på Android-enheten.
  2. Skriv inn navnet på restauranten din i søkefeltet.
  3. Trykk på Meny.
  4. Trykk på retten du vil endre informasjonen om:
    • For å endre et galt navn, trykk på Foreslå en endring og så Endre navnet på retten. Vi publiserer vanligvis godkjente endringer i løpet av noen få dager, men garanterer ikke at forslagene følges.
    • For å legge til navnet på en avbildet rett uten navn, trykk på Legg til navn på retten og så Legg til et navn.
    • For å indikere at navnet er galt, trykk på Foreslå en endring og så Feil navn på retten.
      Merk: Når du selv endrer navnene på retter, gis disse endringene forrang foran endringer kundene gjør.

Rapportér bildet av eller navnet på en rett

1. Åpne Google Maps Kart på Android-enheten.
  2. Skriv inn navnet på restauranten din i søkefeltet.
  3. Trykk på Meny.
  4. Trykk på retten du vil rapportere bildet av eller navnet på:
    • For å rapportere feil navn på en rett, trykk på Foreslå en endring og så Merk matretten som feil.
    • For å rapportere et upassende navn på en rett, trykk på Foreslå en endring og så Navnet på retten er upassende.
    • For å angi at du ikke tilbyr den aktuelle retten på restauranten din, trykk på Foreslå en endring og så Retten serveres ikke her.
    • For å rapportere en anmeldelse der en rett er omtalt, trykk på Mer Mer ved siden av den aktuelle anmeldelsen og så Rapportér omtale.
    • For å rapportere et bilde av en rett, trykk på det aktuelle bildet. Trykk så på Rapportér Rapportér problemer øverst til høyre.
      Merk: Denne fremgangsmåten er bare anbefalt om det er problemer med selve bildet.

Se og legg til menybilder på Maps

Du finner menybilder for restauranter i den aktuelle bedriftsprofilen på «Oversikt»-fanen i Google Maps-appen for Android. Både du og kundene dine kan legge til menybilder.

Slik legger du til nye menybilder:

1. Åpne Google Maps Kart på Android-enheten.
  2. Skriv inn navnet på restauranten din i søkefeltet.
  3. I bedriftsprofilen din trykker du på Legg til menyen i «Vis menyen»-delen.
  4. Legg til menybildet.
  5. Trykk på Legg ut.

Du kan også legge til menybilder direkte via Google Min bedrift.

Hvis du ser menybilder som kunder har lastet opp, som er gamle eller unøyaktige, kan du merke dem for fjerning og laste opp nye, nøyaktige menybilder selv. Du kan også finne ut hvordan du sletter bilder du har lagt til.

Legg til menyopplysninger i Google Min bedrift

1. Logg på Google Min bedrift på datamaskinen.
  2. Velg den aktuelle beliggenheten.
  3. I menyen til venstre klikker du på Informasjon og så Meny.
  4. Legg til eller endre menyopplysningene.
  5. Klikk på Legg til.

Legg til eller endre nettadressen for menyen

1. Logg på Google Min bedrift på datamaskinen.
  2. Velg den aktuelle beliggenheten.
  3. I menyen til venstre klikker du på Informasjon og så Nettadresse for menyen.
  4. Skriv inn menyopplysningene.
  5. Klikk på Bruk.

Finn ut hvordan du legger til nettadresser i bedriftsoppføringen din.