Se og rediger populære retter på restauranter

Du kan finde de populære retter på din restaurant på din virksomhedsprofil i Google Maps i Android-appen. Du kan også tilføje retter, menudata og links til din menu via Maps.

Både du og dine kunder kan tilføje billeder af og navne på retter. De navne på retter, som du tilføjer, prioriteres dog højere end de navne, som kunder har tilføjet. Du kan også foreslå en ændring, hvis du mener, at en ret er navngivet forkert.

Find og tilføj retter

1. Åbn Google Maps Maps på din Android-enhed.
  2. Indtast din restaurants navn i søgefeltet.
  3. Tryk på Menu og så Tilføj Add på din virksomhedsprofil.
  4. Tilføj et billede af retten.
  5. Angiv rettens navn, og tryk på Udfør.
    • Tip! Du kan også anbefale en ret eller angive, at du ikke vil anbefale den ved at trykke på enten Ja kan lide eller Nej kan ikke lide.

Bemærk! Billeder, der tilføjes via Maps, vises i den generelle billedliste for din virksomhed. De vises muligvis også som retter, hvis de er navngivet med den relevante rets navn.

Tilføj eller rediger et navn på en ret

1. Åbn Google Maps Maps på din Android-enhed.
  2. Indtast din restaurants navn i søgefeltet.
  3. Tryk på Menu.
  4. Tryk på den ret, som du vil redigere:
    • Hvis du vil føje et navn på en ret til et billede, der ikke har et navn, skal du trykke på Tilføj navn på ret og så Tilføj et navn.
    • Hvis du vil redigere et forkert navn på en ret, skal du trykke på Foreslå en ændring og så Rediger rettens navn. Vi tilstræber at uploade ændringerne inden for et par dage, men vi kan ikke garantere, at de bliver offentliggjort.
    • Hvis du vil angive, at navnet er forkert, skal du trykke på Foreslå en ændring og så Forkert navn på ret. Bemærk! De ændringer af en rets navn, som du foretager, prioriteres højere end de navne, som kunder har tilføjet.

Rapportér et billede af en ret eller en rets navn med henblik på gennemgang

1. Åbn Google Maps Maps på din Android-enhed.
  2. Indtast din restaurants navn i søgefeltet.
  3. Tryk på Menu.
  4. Tryk på en ret, hvis du vil rapportere dens navn eller billedet af den:
    • Hvis du vil rapportere en ret som forkert, skal du trykke på Foreslå en ændring og så Markér retten som forkert.
    • Hvis du vil markere en ret som upassende, skal du trykke på Foreslå en ændring og så Upassende navn på ret.
    • Hvis du vil rapportere, at en ret ikke serveres på din restaurant, skal du trykke på Foreslå en ændring og så Retten serveres ikke her.
    • Hvis du vil rapportere en anmeldelse, der nævner en ret, skal du ud for anmeldelsen trykke på Mere Mere og så Rapportér anmeldelse.
    • Tryk på billedet af en ret for at rapportere det. Tryk på flaget Rapportér et problem øverst til højre.
      Bemærk! Dette trin anbefales, hvis der kun er problemer med billedet.