Cercar i editar els plats populars de restaurants

Pots trobar els plats populars del teu restaurant al perfil d'empresa de Google Maps, a l'aplicació d'Android. També pots afegir plats, dades del menú i enllaços al menú mitjançant Maps.

Tant tu com els teus clients podeu afegir fotos i noms de plats. Tanmateix, els noms de plats que afegeixis tu tindran prioritat per davant els noms de plats afegits pels clients. També pots suggerir una modificació si creus que un plat no és correcte.

Cercar i afegir plats

1. Al dispositiu Android, obre Google Maps Maps.
  2. Introdueix el nom del restaurant a la barra de cerca.
  3. Al perfil d'empresa, toca Menú i, a continuació, Afegeix Add.
  4. Afegeix una foto del plat.
  5. Escriu el nom del plat i toca Fet.
    • Consell: també pots recomanar o no un plat tocant Sí M'agrada o No No m'agrada.

Nota: les fotos que s'afegeixen mitjançant Maps es mostren a la llista de fotos generals de l'empresa. També es poden mostrar com a plats si la foto està identificada amb el nom d'un plat.

Afegir, editar o corregir el nom d'un plat

1. Al dispositiu Android, obre Google Maps Maps.
  2. Introdueix el nom del restaurant a la barra de cerca.
  3. Toca Menú.
  4. Toca el plat que vols editar:
    • Per afegir el nom d'un plat a una foto que no tingui nom, toca Posa un nom al plat i, a continuació, Afegeix un nom.
    • Per editar un nom de plat incorrecte, toca Suggereix un canvi i, a continuació, Edita el nom del plat. Intentarem publicar els canvis en un termini de pocs dies, però no podem assegurar que es publiquin.
    • Per indicar que el nom no és correcte, toca Suggereix un canvi i, a continuació, El nom del plat és incorrecte. Els canvis en els noms dels plats fets per tu tindran prioritat sobre els noms dels plats posats pels clients.

Marcar la foto o el nom d'un plat perquè es revisi

1. Al dispositiu Android, obre Google Maps Maps.
  2. Introdueix el nom del restaurant a la barra de cerca.
  3. Toca Menú.
  4. Per marcar la foto o el nom d'un plat, toca el plat en qüestió:
    • Per marcar un plat com a incorrecte, toca Suggereix un canvi i, a continuació, Marca aquest plat com a incorrecte.
    • Per marcar un plat com a inadequat, toca Suggereix un canvi i, a continuació, El nom del plat és inadequat.
    • Per marcar que no serveixes un plat determinat al teu restaurant, toca Suggereix un canvi i, a continuació, No se serveix aquest plat.
    • Per marcar una ressenya que menciona un plat, al costat de la ressenya, toca Més Mési, a continuació, Informa de la ressenya.
    • Per marcar la foto d'un plat, toca-la i, a l'extrem superior dret, toca la bandera Informa d'un problema.
      Nota: aquest pas és recomanable només si hi ha un problema amb la foto.