Yderligere vilkår

Ud over Google Servicevilkår er din brug af Google My Business eller en hvilken som helst tjeneste, Google My Business-bekræftede virksomheder får tilbudt, underlagt nedenstående vilkår. Du opfordres til med jævne mellemrum at tjekke, om vilkårene er blevet opdateret. Din brug af disse tjenester betyder, at du har accepteret disse vilkår, og din fortsatte brug af disse tjenester betyder, at du accepterer eventuelle opdateringer. Hvis du ikke kan acceptere disse vilkår, må du ikke bruge disse tjenester.

Alder og forhold

Du skal være over den juridiske myndighedsalder (eller over 18 år, afhængigt af hvilken der er højest) for at bruge disse tjenester. Derudover bekræfter du, at du er ejer af den enhed, der er angivet på siden, eller at du er en autoriseret agent, der er bemyndiget til at forpligte andre på vegne af enheden.

Forpligtelse af andre

Du skal forpligte alle brugere, der administrerer eller bliver ejer af din side, til at overholde disse yderligere vilkår, inden du gør dem til administratorer eller ejere.

Indhold

Du er ansvarlig for den enhed, der er angivet på din side. Dette betyder specifikt, at du skal overholde alle relevante love og optimale løsninger inden for branchen, når du driver og promoverer din enhed, hvilket bl.a. omfatter, at du indhenter alle relevante licenser og godkendelser, at du sikrer dig, at dit indhold er lovligt, korrekt, opdateret og fuldstændigt, og at du offentliggør alle obligatoriske ansvarsfraskrivelser, advarsler og meddelelser (eller sikrer dig, at dem, Google har offentliggjort, er tilstrækkelige for din enhed). Du skal desuden overholde alle øvrige politikker og retningslinjer, der er angivet i retningslinjerne for repræsentation af din virksomhed på Google. Disse politikker og retningslinjer bliver en del af din aftale med os angående disse tjenester.

Hvis vi skønner, at du ikke har overholdt en eller flere af disse forpligtelser, forbeholder vi os ret til at træffe de nødvendige forholdsregler. Dette indebærer muligvis, at vi annullerer bekræftelsen af din side eller overfører bekræftelsesstatussen til en anden side.

Google er ikke ansvarlig for din side eller den enhed, der er angivet på din side, men når du bekræfter siden, erklærer du dig samtidig indforstået med, at vi har ret til, men ikke er forpligtet til, at ændre det indhold, du leverer via din side. Vi kan desuden vælge ikke at vise dit indhold, vælge kun at vise en redigeret version af dit indhold eller vælge at vise indhold fra en anden kilde i stedet for dit indhold.

Du giver også Google en stedsevarende, uigenkaldelig, global, afgiftsfri og ikke-eksklusiv licens til at gengive, tilpasse, ændre, oversætte, udgive, offentligt udføre, offentligt vise, distribuere og oprette afledt materiale af de grundlæggende virksomhedsprofiloplysninger om din enhed, som du angiver på din side (f.eks. enhedens navn, placering, telefonnummer, kategori, åbningstider og website). Du bekræfter og garanterer over for Google, at du ejer eller har alle de nødvendige rettigheder eller tilladelser til at give denne licens. Du giver også tilladelse til, at slutbrugerne af Googles tjenester må få adgang til og bruge, herunder retten til at redigere, de pågældende oplysninger i det omfang, loven og de gældende Google Servicevilkår tillader det. Alt andet indhold, du uploader til din side (eksempelvis virksomhedsbilleder), gives i licens til Google i henhold til Google Servicevilkår.

Andre produkter/tjenester

Du kan få adgang til andre produkter/tjenester inden for din konto. Disse produkter/tjenester kan være underlagt deres egne separate vilkår og politikker.

Google-adgang

Hvis du giver os tilladelse til det, går vi muligvis ind på din konto for at hjælpe dig med at administrere din side og konto.