G Suiten käyttäjäksi rekisteröityminen Google My Businessin kautta

Voit rekisteröityä G Suiten käyttäjäksi Google My Business ‑tilisi kautta. Kun olet liittynyt G Suiteen, yrityksesi voi käyttää Googlen digitaalisia työkaluja, kuten työsähköpostiosoitteita, jaettuja kalentereita ja muita työkaluja, joiden avulla tiimisi jäsenet voivat tehdä yhteistyötä aiempaa helpommin.

Kuka voi rekisteröityä?

Voit rekisteröityä G Suiten käyttäjäksi Google My Business ‑tilisi kautta, jos G Suiten mainokset näkyvät tililläsi. Jos ne eivät näy tililläsi, voit rekisteröityä G Suiten perinteisen rekisteröitymisprosessin mukaisesti.

Voit yhdistää uuden G Suite ‑tilisi Google My Business ‑tiliisi joko ostamalla verkkotunnuksen tai käyttämällä nykyistä verkkotunnustasi.

Huom. Uusi G Suite ‑tilisi yhdistetään automaattisesti vain niihin yritystietoihin, joita käytit rekisteröitymiseen. Jos sinulla on useita yritystietoja, voit lisätä G Suite ‑tilisi sähköpostiosoitteen manuaalisesti niin moniin yritystietoihin kuin haluat Google My Businessin Käyttäjän asetukset ‑sivulta.

Osta verkkotunnus tai käytä nykyistä verkkotunnustasi

1. Kirjaudu tietokoneella Google My Businessiin.
  2. Valitse yritystiedot, joille haluat ostaa verkkotunnuksen, tai yritystiedot, joiden nykyistä verkkotunnusta haluat käyttää.
  3. Voit aloittaa G Suiten rekisteröitymisprosessin jommallakummalla seuraavista tavoista:
    • Klikkaa Erotu muista omalla sähköpostiosoitteella ‑kortin alta Aloita.
    • Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Luo yksilöity Gmail-tili.
  4. Seuraa näytöllä näkyviä G Suiten rekisteröitymisprosessin ohjeita, niin G Suite ‑tilisi yhdistetään Google My Business ‑tiliisi.

Verkkotunnuksen hallinnointi

Virheilmoitukset

Ei yhdistetty

Virheilmoitus: "Verkkotunnustasi ([domain name]) ei voitu yhdistää verkkosivustoosi."

Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan Google-verkkotunnustasi ei voitu yhdistää verkkosivustoosi, syynä voi olla jokin seuraavista:

DNS-virhe

Virheilmoitus: "Verkkotunnustasi ([domain name]) ei voitu yhdistää verkkosivustoosi, koska se ohjaa jo toiselle sivustolle."

Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan Google-verkkotunnustasi ei voitu yhdistää Google My Businessin kautta luomaasi verkkosivustoon, koska Google-verkkotunnukseen on jo yhdistetty nykyinen verkkosivusto, voit toimia seuraavasti:

• Jatka toisen verkkosivuston käyttämistä entiseen tapaan.
  • Jos haluat verkkotunnuksen ohjaavan Google My Businessin kautta luomallesi verkkosivustolle, ota yhteyttä Google Domains ‑tukeen. Ilmoita Google My Business ‑verkkosivuston osoite, johon haluat oman verkkotunnuksesi ohjaavan, ja pyydä tukitiimiltä apua.

Odottaa

Virheilmoitus: "Pyrimme parhaillaan yhdistämään verkkotunnustasi verkkosivustoosi. Tarkista tilanne uudelleen muutaman minuutin kuluttua."

Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan Google-verkkotunnuksesi odottaa yhdistämistä verkkosivustoosi, syynä voi olla jokin seuraavista:

• Verkkotunnuksesi rekisteröinti ei ole vielä valmis.
  • G Suite ‑tiliisi liittyvää maksua ei ole vielä suoritettu.