G Suiten käyttäjäksi rekisteröityminen Google My Businessin kautta

Voit rekisteröityä G Suiten käyttäjäksi Google My Business ‑tilisi kautta. Kun olet liittynyt G Suiteen, yrityksesi voi käyttää Googlen digitaalisia työkaluja, kuten työsähköpostiosoitteita, jaettuja kalentereita ja muita työkaluja, joiden avulla tiimisi jäsenet voivat tehdä yhteistyötä aiempaa helpommin.

Kuka voi rekisteröityä?

Voit rekisteröityä G Suiten käyttäjäksi Google My Business ‑tilisi kautta, jos G Suiten mainokset näkyvät tililläsi. Jos ne eivät näy tililläsi, voit rekisteröityä G Suiten perinteisen rekisteröitymisprosessin mukaisesti.

Voit yhdistää uuden G Suite ‑tilisi Google My Business ‑tiliisi joko ostamalla verkkotunnuksen tai käyttämällä nykyistä verkkotunnustasi.

Huom. Uusi G Suite ‑tilisi yhdistetään automaattisesti vain niihin yritystietoihin, joita käytit rekisteröitymiseen. Jos sinulla on useita yritystietoja, voit lisätä G Suite ‑tilisi sähköpostiosoitteen manuaalisesti niin moniin yritystietoihin kuin haluat Google My Businessin Käyttäjän asetukset ‑sivulta.

Verkkotunnuksen ostaminen tai nykyisen verkkotunnuksen käyttäminen G Suiten kautta

1. Kirjaudu tietokoneellasi Google My Businessiin.
  2. Valitse yritystiedot, joille haluat ostaa verkkotunnuksen, tai yritystiedot, joiden nykyistä verkkotunnusta haluat käyttää.
  3. Voit aloittaa G Suiten rekisteröitymisprosessin jommallakummalla seuraavista tavoista:
    • Klikkaa Erotu muista omalla sähköpostiosoitteella ‑kortin alta Aloita.
    • Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Luo yksilöity Gmail-tili.
  4. Seuraa näytöllä näkyviä G Suiten rekisteröitymisprosessin ohjeita, niin G Suite ‑tilisi yhdistetään Google My Business ‑tiliisi.

Lue lisää Google My Business ‑verkkosivuston verkkotunnuksen ylläpidosta