Tilmeld dig G Suite via Google My Business

Du kan tilmelde dig G Suite via din Google My Business-konto. Når du er tilmeldt G Suite, har du via din virksomheds konto adgang til Googles værktøjer til digital marketing såsom professionelle mailadresser, delte kalendere osv., der gør det indbyrdes samarbejde i dit team meget lettere.

Hvem kan tilmelde sig?

Du kan tilmelde dig G Suite via din Google My Business-konto, hvis du kan se G Suite-promoveringerne på din konto. Du har stadig mulighed for at tilmelde dig via G Suite-standardtilmeldingsprocessen, hvis du ikke kan se promoveringerne på din konto.

Du kan enten købe et domæne eller benytte dit eget, når du skal knytte din nye G Suite-konto til din Google My Business-konto.

Bemærk! Din nyoprettede G Suite-konto bliver kun knyttet automatisk til den virksomhedsprofil, du benyttede i forbindelse med tilmeldingen. Hvis du har flere virksomhedsprofiler, kan du manuelt føje mailadressen til din G Suite-konto til lige så mange virksomhedsprofiler, du vil, via siden med brugerindstillinger for Google My Business.

Køb et domæne, eller brug dit aktuelle domæne via G Suite

1. Log ind på Google My Business via din computer.
  2. Vælg den virksomhedsprofil, du vil købe et domæne til, eller den virksomhedsprofil, du vil bruge sammen med det aktuelle domæne.
  3. Du kan starte G Suite-tilmeldingsprocessen på to forskellige måder:
    • Klik på Kom godt i gang under kortet "Skil dig ud med en tilpasset mailadresse".
    • Klik på Få en tilpasset Gmail-adresse på menuen til venstre.
  4. Fuldfør G Suite-tilmeldingsprocessen ved at følge anvisningerne på skærmen for at knytte din G Suite-konto til din Google My Business-konto.

Få flere oplysninger om administration af dit domæne til dit Google My Business-website