Finn ut mer om meldinger og varsler for potensielle bedriftseiere

Hvis Google antar at du kan være eier eller leder av en bedrift, vises det en melding i bedriftsprofilen på Søk eller Maps. I meldingen får du spørsmål om du eier eller administrerer en bedrift.

Sånn fungerer meldinger

Google bruker ulike signaler fra brukerens nettaktivitet for å avgjøre om meldingen skal vises. Signalene hjelper Google med å forutsi om noen kan være en bedriftseier eller en leder, eller om de på en annen måte er tilknyttet en bestemt bedrift som det ikke er gjort krav på.

Viktig: Innstillingene for personlig tilpasning av bedrift på en Google-konto påvirker per i dag ikke denne opplevelsen.

Administrer meldinger

Noen ganger kan du få spørsmål fra Google om du eier eller administrerer en bedrift på Søk og Maps. Når du gjør krav på en bedrift på Google, kan du finne flere funksjoner som kan være til nytte for å skape vekst i bedriften din – helt gratis. Dette kan blant annet være meldinger og produktkatalog. Gjør krav på bedriften din på Google.

Du skal bare svare «Ja» på disse forespørslene hvis du er tilknyttet bedriften. Hvis du ikke lenger ønsker å se denne meldingen for noen bedrifter, klikker du på Meny Meny eller Se opplysninger om nettstedet  og så Ikke vis dette spørsmålet mer.

Administrer varsler om bedriftsoppføringer fra Google Søk-appen
  1. Åpne Google Søk-appen Google Søk .
  2. Trykk på Mer Merog så Innstillinger.
  3. Trykk på Varsler.
  4. Rull ned til «Bedriftsoppføringer».
    • Slå på Bedriftsoppføringer.
    • Slå av Bedriftsoppføringer.

Om Google Min bedrift

Du kan gjøre det enklere for kunder å finne bedriften din ved å administrere informasjonen din på Google Min bedrift. Finn ut hvordan du registrerer deg. Informasjonen vises når folk søker etter bedriften din på Google Maps eller Søk.