Anbefalinger for potensielle bedriftseiere

Hvis Google mener at du er en potensiell bedriftseier eller -administrator, kan du fra tid til annen få anbefalinger om å administrere den aktuelle bedriftsprofilen på Google.

Du kan legge til bedriften din på Google uten at det koster noe. Når du har lagt til bedriften, kan du bruke Googles verktøy for å få bedre tilstedeværelse på nettet. Med disse Google-verktøyene kan du motta meldinger og svare på anmeldelser fra kundene, og du får blant annet tilgang til en produktkatalog på nettet.

Velg bort bedriftsanbefalinger

Du kan tilpasse hvor du skal bli vist bedriftsanbefalinger.
Hvis Google ikke mener at du er en potensiell bedriftseier eller -administrator, kan du bli oppfordret til å opprette et personkort som kan vises i Google-søkeresultatene. Finn ut mer om personkort på Søk.

Slå av anbefalinger på Google Maps

Sånn kan du slå av anbefalinger for alle bedrifter:
  1. Når du får en bedriftsanbefaling, velger du menyen Meny
    • Eller du kan velge Info Se opplysninger om nettstedet.
  2. Velg Slutt å vise dette spørsmålet.

Slå av anbefalinger og tilhørende varsler i søkeresultater

Hvis du vil slå av søkeresultater basert på kontoaktiviteten din og andre Google-produkter, kan du se hvordan du slår av Nett- og appaktivitet.
  1. Åpne Google Søk-appen Google Søk på mobilenheten din.
  2. Trykk på Mer Merog så Innstillinger.
  3. Trykk på Varsler.
  4. Trykk på «Bedriftsoppføringer» i listen.
    • Slå av Bedriftsoppføringer.

Sånn fungerer anbefalinger

Google vektlegger ulike faktorer fra nett- og appaktiviteten i Google-kontoen din for å avgjøre om anbefalinger skal vises. Google bruker også disse faktorene til å anslå om du er bedriftseier eller -administrator, eller om du på en annen måte har bånd til en bestemt bedrift på Google.
Innstillingene for personlig tilpasning av bedriften i Google-kontoen din har ingen innvirkning på denne opplevelsen.