Mahdollisille yrityksen omistajille suunnatut suositukset

Jos Google uskoo sinun olevan tietyn yrityksen mahdollinen omistaja tai johtaja, saatat saada ajoittain suosituksia kyseisen Yritysprofiilin ylläpidosta Googlessa.

Voit lisätä yrityksesi Googleen maksutta. Kun olet lisännyt yrityksesi, voit pyrkiä laajentamaan verkkonäkyvyyttäsi Googlen työkalujen avulla. Googlen työkalujen avulla voit esimerkiksi vastata saamiisi arvosteluihin, saada viestejä asiakkailta ja luoda netissä näkyvän tuotekuvaston.

Yrityksiin liittyvien suositusten laittaminen pois päältä

Voit valita, missä yritykseen liittyviä suosituksia näkyy sinulle.
Jos Google ei usko sinun olevan mahdollinen yrityksen omistaja tai johtaja, saatat saada kehotuksen luoda profiilikortin, joka näkyy Google Haun tuloksissa. Lue lisää profiilikorteista.

Suositusten laittaminen pois päältä Google Mapsissa

Voit laittaa suositukset pois päältä kaikilta yrityksiltä seuraavasti:
  1. Kun näet yritykseen liittyvän suosituksen, napauta valikkokuvaketta Valikko
    • Voit myös valita Tiedot Näytä sivuston tiedot.
  2. Valitse Älä näytä tätä kysymystä enää.

Suositusten ja niihin liittyvien ilmoitusten laittaminen pois päältä hakutuloksissa

Jos haluat laittaa tilitapahtumiisi ja muihin Google-tuotteisiin perustuvat hakutulokset pois päältä, katso, miten voit laittaa verkko- ja sovellustoiminnan pois päältä.
  1. Avaa Google Haku ‑sovellus Google Haku mobiililaitteellasi.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Ilmoitukset.
  4. Napauta luettelosta Yritystiedot.
    • Laita Yritystiedot pois päältä.

Näin suositukset toimivat

Google päättää Google-tilisi verkko- ja sovellustoimintaan liittyvien eri tekijöiden perusteella, kohdistetaanko sinulle suosituksia. Lisäksi Google arvioi näiden tekijöiden perusteella, voisitko olla tietyn Googlesta löytyvän yrityksen omistaja tai johtaja tai muulla tavoin sidoksissa yritykseen.
Google-tilisi yrityskohtaisen personoinnin asetukset eivät vaikuta näihin asioihin.