Om anbefalinger til mulige virksomhedsejere

Hvis Google har grund til at tro, at du er virksomhedsejer eller -administrator, får du muligvis fra tid til anden anbefalinger om at administrere den pågældende virksomhedsprofil på Google.

Du kan tilføje din virksomhed på Google uden beregning. Når du har tilføjet din virksomhed, kan du bruge Googles værktøjer til at opnå en mere markant tilstedeværelse på nettet. Googles værktøjer omfatter forskellige funktioner, f.eks. mulighed for at svare på anmeldelser samt sende og modtage kundebeskeder, et onlineproduktkatalog og meget mere.

Fravælg virksomhedsrelaterede anbefalinger

Du kan selv vælge, hvor du vil modtage virksomhedsrelaterede anbefalinger.
Hvis Google har grund til at tro, at du ikke er virksomhedsejer eller -administrator, bliver du muligvis bedt om at oprette et visitkort, som kan blive vist i Google-søgeresultater. Få flere oplysninger om visitkort i Søgning.

Deaktiver anbefalinger i Google Maps

Sådan deaktiverer du anbefalinger for alle dine virksomheder:
  1. Vælg Menu Menu, når der vises en virksomhedsrelateret anbefaling.
    • Alternativ: Vælg Oplysninger Se websiteoplysninger.
  2. Vælg Vis ikke dette spørgsmål igen.

Deaktiver anbefalinger og tilhørende notifikationer i søgeresultater

Få oplysninger om, hvordan du deaktiverer Web- og appaktivitet, hvis du vil deaktivere søgeresultater baseret på din kontoaktivitet og data fra andre Google-produkter.
  1. Åbn appen Google Søgning Google Søgning på din mobilenhed.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Notifikationer.
  4. Tryk på Virksomhedsprofiler på listen.
    • Deaktiver Virksomhedsprofiler.

Sådan fungerer anbefalinger

Google bruger forskellige data fra web- og appaktivitet på din Google-konto til at afgøre, om der skal vises anbefalinger. Google bruger også disse data til at forudsige, om du er virksomhedsejer, administrator eller på anden vis tilknyttet en bestemt virksomhed på Google.
Indstillinger for virksomhedstilpasning på din Google-konto har ingen betydning i denne sammenhæng.