Entendre les recomanacions per a possibles propietaris d'una empresa

Si Google creu que pots ser un propietari o gestor d'una empresa, és possible que rebis recomanacions per gestionar-ne el perfil d'empresa a Google.

Pots afegir la teva empresa a Google sense cost econòmic. Després d'afegir-la, pots utilitzar les eines de Google per ampliar la teva presència en línia. Aquestes eines inclouen funcions com ara respondre les ressenyes, deixar que els clients enviïn missatges, crear un catàleg de productes en línia, entre d'altres.

Desactivar les recomanacions per a empreses

Pots personalitzar on vols que es mostrin les recomanacions per a empreses.
Si Google creu que no ets un possible propietari o gestor d'empresa, és possible que rebis una notificació per crear una targeta d'informació personal i mostrar-la als resultats de la Cerca de Google. Obtén més informació sobre les targetes d'informació personal a la Cerca.

Desactivar les recomanacions a Google Maps

Per desactivar les recomanacions en totes les empreses:
  1. Quan es mostri una recomanació per a empreses, selecciona Menú Menú
    • També pots seleccionar Informació Mostra la informació del lloc web.
  2. Selecciona No mostris més aquesta pregunta.

Desactivar les recomanacions i les notificacions corresponents als resultats de la cerca

Per desactivar els resultats de cerca basats en l'activitat del compte i en altres productes de Google, obtén informació sobre com pots desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions.
  1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Cerca de Google Cerca de Google.
  2. Toca Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toca Notificacions.
  4. A la llista, toca Fitxes d'empresa.
    • Desactiva aquesta opció.

Com funcionen les recomanacions

Google utilitza diversos factors de l'activitat al web i en aplicacions del teu Compte de Google per determinar si s'han de mostrar recomanacions. Google també utilitza aquests factors per predir si ets propietari o gestor d'una empresa, o si tens una vinculació amb una empresa concreta a Google.
La configuració de la personalització d'empresa del teu Compte de Google no afecta aquesta experiència.