Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Inzicht krijgen in aanbevelingen voor potentiële eigenaren

Als Google denkt dat u een potentiële eigenaar of beheerder bent, kunt u af en toe aanbevelingen krijgen om het betreffende Bedrijfsprofiel op Google te beheren.

U kunt uw bedrijf kosteloos aan Google toevoegen. Nadat u uw bedrijf heeft toegevoegd, kunt u de tools van Google gebruiken om uw online aanwezigheid te versterken. Zo kunt u onder meer reageren op reviews, berichten krijgen van en sturen aan klanten, en gebruikmaken van een online productcatalogus.

Afmelden voor bedrijfsaanbevelingen

U kunt zelf bepalen of u bedrijfsaanbevelingen wilt krijgen en waar.
Als Google denkt dat u geen potentiële eigenaar of beheerder bent, krijgt u mogelijk een melding met het verzoek een profielkaart te maken, zodat mensen u via Google Zoeken kunnen vinden.Meer informatie over profielkaarten op Google Zoeken

Aanbevelingen in Google Maps uitzetten

Doe het volgende om aanbevelingen voor alle bedrijven uit te zetten:
  1. Selecteer Menu Menu als er een bedrijfsaanbeveling wordt getoond.
    • U kunt ook Informatie Sitegegevens bekijken selecteren.
  2. Selecteer Deze vraag niet meer weergeven.

Aanbevelingen en gerelateerde meldingen in zoekresultaten uitzetten

Als u niet wilt dat er zoekresultaten worden weergegeven op basis van uw accountactiviteit en andere Google-producten, leest u meer informatie over hoe u Web- en app-activiteit uitzet.
  1. Open de Google Zoeken-app Google Zoeken op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op Meer Meeren dan Instellingen.
  3. Tik op Meldingen.
  4. Tik in de lijst op Bedrijfsvermeldingen.
    • Zet de optie Bedrijfsvermeldingen uit.

Hoe aanbevelingen werken

Google gebruikt diverse gegevens uit de Web- en app-activiteit van uw Google-account om te bepalen of het zin heeft aanbevelingen weer te geven. Google gebruikt deze gegevens ook om te voorspellen of u een eigenaar of beheerder bent, of op een andere manier verbonden bent aan een bepaald bedrijf op Google.
De instellingen voor een zakelijk profiel in uw Google-account hebben geen invloed op deze functionaliteit.