Yritysprofiilin ylläpitäminen suoraan Googlesta

Voit tehdä Google Mapsissa ja Haussa näkyvän Yritysprofiilin avulla seuraavaa:

Tärkeää:

• Google My Business ‐mobiilisovellus ei ole enää saatavilla, mutta voit ylläpitää Yritysprofiiliasi Google Maps ‐sovelluksessa. Lue lisää.
  • Tietyt ominaisuudet voivat olla erilaisia Google Mapsissa ja Haussa ja eri käyttöjärjestelmissä.
  • Jos tarvitset Google Kauppiaskeskukseen liittyvää tukea, siirry sen ohjekeskukseen.

Mapsin ja Haun käytön aloittaminen

Tärkeää: Voit ylläpitää Yritysprofiilia Mapsin ja Haun kautta vain, jos yrityksesi avajaispäivä on alle 90 päivän kuluttua. Jos se on tätä myöhemmin, voit käyttää Yritysprofiilien ylläpitoa.

Vinkkejä:

Yritysprofiilin ylläpitäminen Google Haussa ja Google Maps ‐sovelluksessa

Näin ylläpidät profiiliasi suoraan Googlesta:

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Voit ylläpitää yritystäsi näin:
    • Valitse Google Hausta esimerkiksi Muokkaa profiilia, Lisää kuva, Lue arvosteluja tai Viestit.
    • Aloita Google Mapsissa Yritysprofiilisi ylläpitäminen napauttamalla Yritys.

Siirtyminen Google My Business ‐sovelluksesta Google Maps ‐sovellukseen

Tärkeää: Asiakkaat voivat löytää Yritysprofiilisi entiseen tapaan ja tehdä siinä samoja asioita kuin ennenkin. Löydät Yritysprofiilisi datan jatkossa Google Maps ‐mobiilisovelluksen ja Google Haun kautta.

1. Lataa Google Maps ‐sovellus mobiililaitteellesi. Lue ohjeet sovelluksen lataamiseen.
    • Vinkki: Voit siirtyä Google Maps ‐sovellukseen napauttamalla Google My Business ‐sovelluksesta Ylläpidä profiilia Mapsissa.
  2. Kirjaudu sille Google-tilille, jolla kirjaudut Yritysprofiiliisi.
  3. Löydät Yritysprofiilisi Google Maps ‐sovelluksen Maps oikeasta alareunasta kohdasta Yritys.

Pääsyoikeuksien muuttaminen tai Yritysprofiilin ylläpidon lopettaminen

Profiilin vahvuuden hallinta

Googlen Profiilin vahvuus ‑indikaattorin avulla voit parantaa Yritysprofiiliasi päivittämällä yritystietosi ja tavoittaa näin enemmän asiakkaita.

Profiilin vahvuus ‑indikaattori auttaa sinua

• tunnistamaan ja täyttämään profiilista puuttuvat tiedot, joita voivat olla esimerkiksi yrityksen kuvaus, aukioloajat ja yhteystiedot
  • varmistamaan, että profiili on yhdenmukainen Googlen tuotteissa ja palveluissa, esimerkiksi Google Haussa, Google Mapsissa ja Google Shoppingissa
  • lisäämään profiiliin sisältöä, esimerkiksi kuvia, videoita ja postauksia.

Tärkeää: Näet Profiilin vahvuus ‑indikaattorin vain todennetuista yrityksistä. Lue, miten voit todentaa yrityksesi.

Näin käytät Profiilin vahvuus ‐työkalua:

1. Mene Yritysprofiiliisi.
  2. Klikkaa valikon vasemmalta puolelta Profiilin vahvuus ‑indikaattorin ympyrän alta Kaikki tiedot.
    • Jos profiilissa on puutteellisia kohtia, sinua pyydetään päivittämään ne.
  3. Kun olet päivittänyt profiilin, klikkaa Seuraava.
    • Voit siirtyä seuraavaan näyttöön valitsemalla Ohita.
  4. Klikkaa viimeiseltä näytöltä Siirry profiiliin.

Useiden profiilien ylläpitäminen

Voit ylläpitää yksittäisiä profiileja Google Haussa. Jos sinulla on useita profiileja, voit ylläpitää niitä Yritysprofiilien ylläpidossa. Joukkotoiminnot, kuten yhdistetyt tilastot ja datan lataaminen palvelimelle tai omalle laitteelle laskentataulukon avulla, ovat edelleen käytettävissä. Katso, miten voit ylläpitää useita profiileja samanaikaisesti.

Muita lähteitä