Yrityksen lyhyen nimen ja lyhennetyn URL:n ylläpito

Tärkeää: Et voi enää luoda tai muokata lyhyitä nimiä. Aiemmin luodut lyhyet nimet ja lyhennetyt URL:t toimivat edelleen.

Kun jaat lyhyen nimen, asiakkaat voivat siirtyä suoraan yritysprofiiliisi lisäämällä nimen URL-osoitteen selaimen osoitepalkkiin. Asiakkaat voivat löytää yrityksesi esimerkiksi lisäämällä osoitepalkkiin g.page/[omavalintainennimesi].

Lyhyen nimen poistaminen Googlessa

Tärkeää: Et voi luoda uutta lyhyttä nimeä. Kun olet poistanut nykyisen lyhyen nimesi, et voi luoda sitä uudelleen.

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Näin poistat lyhyen nimen:
    • Valitse Google Hausta Muokkaa profiilia.
    • Valitse Google Mapsista Muokkaa profiilia ja sitten Yritystiedot.
  3. Valitse Lyhyt nimi ‐kohdan vierestä kynäkuvake Muokkaa.
  4. Valitse Poista ja sitten Poista.