Anpassad e-postadress och mycket mer med Google Workspace

Med Google Workspace får ditt företag ett nytt sätt att arbeta online.

Med Google Workspace kan du få en professionell e-postadress med företagets domännamn, till exempel susanne@dittföretag. Företaget får också tillgång till Googles digitala verktyg, som lagringsutrymme online, delade kalendrar och videokonferenser. Med dessa verktyg kan ditt team samarbeta på ett enkelt sätt med stor insyn.

Registrera dig för Google Workspace.

Vad du kan göra med Google Workspace

• anpassade e-postadresser för ditt företag: Utöver att använda Företagsprofil-funktioner som inlägg och foton för att bygga ditt varumärke kan du också skapa en anpassad e-postadress till alla i teamet.
  • Säkerhetskopiera arbetsfiler och e-postmeddelanden på ett säkert sätt: Skydda enkelt åtkomst till teamets arbetskonton och se till att deras arbetsfiler och e-postmeddelanden säkerhetskopieras.
  • Samarbeta i realtid oavsett enhet: Ditt team kan arbeta med dokument tillsammans, ha videomöten och enkelt skapa interna projektwebbplatser var som helst och på vilken enhet som helst.
  • Kom enkelt åt alla verktyg på ett och samma ställe: Alla era arbetsverktyg är samlade i ett paket och är lättillgängliga för hela teamet.
  • Arbeta från valfri enhet, även utan internet: Kom åt din e-post när som helst och var som helst, från din laptop eller telefon eller en delad dator. Du behöver ingen internetanslutning. Läs meddelanden och skriv utkast utan anslutning. Du kan skicka dem nästa gång du är online.
  • 99,9 % garanterad drifttid för företagets e-post: Branschledande spamfilter håller skräpet borta från inkorgen.

Läs mer om betalningsplaner i Priser för Google Workspace.

Så fungerar Google Workspace med din domän och e-postadress

När du registrerar dig för ett Google Workspace-konto kan du köpa en ny domän eller använda en befintlig.

Med ett domännamn kan du och ditt team använda flera olika Google Workspace-tjänster, inklusive:

• Gmail
  • Kalender
  • lagringsutrymme i Drive
  • redigerare för Google Dokument, däribland dokument, kalkylblad och presentationer
  • App Maker, Keep, Sites eller Jamboard.

Verifiera din domän

För att kunna använda Google Workspace med en domän måste du visa att du äger domänen. Vi vägleder dig genom stegen när du registrerar dig. Läs mer om hur du verifierar din domän.

Konfigurera en anpassad e-postadress

Med Google Workspace kan du få en anpassad e-postadress med företagets domännamn, som susanne@dittföretag. En professionell e-postadress bidrar till att skapa förtroende hos kunderna. Du kan även skapa e-postlistor för grupper, till exempel försäljning@dittföretag.

När du har registrerat dig för Google Workspace och verifierat din valda domän får du vägledande anvisningar om hur du konfigurerar en anpassad e-postadress. Detta innefattar att du byter domänens MX-poster. Se detaljerade anvisningar för din domänvärd.

Tips som hjälper dig att komma igång

Ha checklistan nedan i åtanke när du använder Google Workspace. Kom igång med alla dessa ämnen i snabbstartsguiden för småföretag.

Utöka alla Komprimera alla
Hantera ditt team
  • Ändra användarnamn och lösenord.
  • Lägg till och radera användare och administratörer.
  • Inaktivera tjänster för vissa team.
  • Uppgradera lagringsutrymmet.

Läs mer om hur du hanterar ditt team.

Hantera möten och e-post
  • Importera gammal e-post.
  • Skapa en e-postadress för gruppen.
  • Ge användarna en extra e-postadress (utan extra kostnad).
  • Använd Hangouts Meet för videomöten.
  • Delegera åtkomst till din kalender.
  • Gör din e-post säker.

Läs mer om hur du hanterar möten och e-post.

Dela filer och mappar
  • Dela stora filer med andra och välj redigeringsbehörigheter.
  • Säkerhetskopiera och lagra filer i molnet.
  • Skapa en projektwebbplats för teamet.
  • Arbeta flera personer samtidigt med samma dokument.

Läs mer om hur du delar filer och mappar.

Arbeta med Dokument
  • Arbeta med Microsoft-dokument.
  • Skapa och dela företagsmallar.
  • Använd Dokument på din mobila enhet.
  • Jobba utan internetanslutning.

Läs mer om hur du arbetar med Dokument.

Mobilhantering
  • Konfigurera grundläggande eller avancerad mobilhantering för teamet.
  • Skilj privat och företagsrelaterad data åt för Android-enheter.
  • Lägg till appar på teamets godkännandelista.
  • Hantera och rensa enheter.

Läs mer om mobilhantering.

Tips för administratörer
  • Identifiera vilket konto du använder.
  • Följ rekommenderade säkerhetsmetoder.
  • Skapa rapporter och varningar.
  • Hantera fakturering.
  • Lägg till en domän utan extra kostnad.
  • Utöka verksamheten med Google.

Se fler tips för administratörer.