Få egendefinerte e-postadresser og mye mer med Google Workspace

Med Google Workspace får bedriften din en ny måte å jobbe på nettet på.

Med Google Workspace kan du få en profesjonell e-postadresse med domenenavnet til bedriften, for eksempel susanne@dinbedrift. Bedriften får også tilgang til Googles digitale verktøy, for eksempel lagring på nettet, delte kalendere og videokonferanser, noe som legger forholdene til rette for enkelt og åpent samarbeid innad i teamet ditt.

Registrer deg for Google Workspace.

Dette kan du gjøre med Google Workspace

• Få en egendefinert e-postadresse for bedriften din: I tillegg til at du kan bruke Bedriftsprofil-funksjoner som innlegg og bilder til å bygge opp merkevaren din, kan du opprette en personlig tilpasset e-postadresse for alle i teamet.
  • Ta en sikkerhetskopi av jobb-e-poster og jobbrelaterte filer: Du kan enkelt sikre at teamet alltid har tilgang til de profesjonelle kontoene dine, og påse at jobbrelaterte filer og e-poster alltid sikkerhetskopieres.
  • Samarbeid i sanntid fra en hvilken som helst enhet: Teamet kan jobbe med dokumenter sammen, holde videomøter og på en enkel måte lage interne prosjektsider fra hvor som helst på en hvilken som helst enhet.
  • Få enkel tilgang til alle verktøyene fra ett sted: Alle jobbverktøyene dine er samlet i én pakke og er lett tilgjengelig for teamet ditt.
  • Jobb fra en hvilken som helst enhet – selv uten internett: Få tilgang til e-post når og hvor som helst – fra en bærbar datamaskin, en mobiltelefon eller en delt datamaskin. Internettilkobling er ikke nødvendig. Les og lag utkast til e-poster når du er uten nett, så er de klare til å sendes når du er på nettet igjen.
  • Få 99,9 % garantert driftstid på e-postkontoen du bruker i jobbsammenheng: Med de bransjeledende søppelpostfiltrene er innboksen din fri for søppelpost.

Gå til siden med Google Workspace-priser for å finne ut mer om betalingsavtaler.

Slik fungerer Google Workspace med domenet ditt og e-postadressen din

Når du registrerer deg for en Google Workspace-konto, kan du kjøpe et nytt domene eller bruke et du allerede har.

Med et domenenavn kan du og teamet ditt bruke en rekke ulike Google Workspace-tjenester, blant annet

• Gmail
  • Kalender
  • Disk-lagring
  • Google Dokumenter-redigerere, inkludert dokumenter, regneark og presentasjoner
  • App Maker, Keep, Nettsteder eller Jamboard

Bekreft domenet ditt

For at du skal kunne bruke Google Workspace med et domene, må du bevise at du eier domenet. Vi leder deg gjennom denne prosessen under registreringen. Finn ut hvordan du kan bekrefte domener.

Konfigurer egendefinerte e-postadresser

Med Google Workspace kan du få en egendefinert e-postadresse et domenenavn bedriften selv velger, for eksempel susanne@dinbedrift. Med en profesjonell e-postadresse blir det lettere å skape tillit hos kundene, og det gjør det også mulig for deg å lage e-postlister for grupper, for eksempel salg@dinbedrift.

Når du har registrert deg for Google Workspace og bekreftet det valgte domenet, får du se en veiledning til hvordan du kan konfigurere egendefinerte e-postadresser. Dette innebærer å bytte ut domenets MX-poster. Finn trinnvise veiledninger for domeneverten din.

Tips for å komme i gang

Vær oppmerksom på sjekklisten nedenfor når du bruker Google Workspace. Kom i gang med alle disse emnene ved å lese hurtigstartveiledningen for små bedrifter.

Vis alle Skjul alle
Administrer teamet ditt
  • Endre brukernavn og passord.
  • Legg til og slett brukere eller administratorer.
  • Slå av tjenester for enkelte team.
  • Oppgrader lagringen din.

Finn ut hvordan du administrerer teamet ditt.

Administrer møter og e-poster
  • Importér gamle e-poster.
  • Opprett e-postadresser for grupper.
  • Gi brukerne en ekstra e-postadresse (uten ekstra kostnad).
  • Bruk Hangouts Meet til videomøter.
  • Deleger tilgang til kalenderen din.
  • Gjør e-posten din sikker.

Finn ut hvordan du administrerer møter og e-post.

Del filer og mapper
  • Del store filer med andre og velg redigeringstillatelser.
  • Sikkerhetskopiér og lagre filer i nettskyen.
  • Lag et prosjektnettsted for teamet ditt.
  • Jobb flere samtidig med dokumenter.

Finn ut hvordan du deler filer og mapper.

Jobb med Dokumenter
  • Jobb med Microsoft-dokumenter.
  • Opprett og del bedriftsmaler.
  • Bruk Dokumenter på mobilenheten din.
  • Jobb uten internettilkobling.

Finn ut hvordan du jobber med Dokumenter.

Mobiladministrasjon
  • Konfigurer grunnleggende eller avansert mobiladministrasjon for teamet ditt.
  • Hold bedriftsdata og personlige data atskilt på Android-enheter.
  • Legg til apper i teamets godkjenningsliste.
  • Administrer og tøm enheter.

Finn ut mer om mobiladministrasjon.

Administrasjonstips
  • Finn ut hvilken konto du bruker.
  • Følg anbefalte fremgangsmåter for sikkerhet.
  • Lag rapporter og varsler.
  • Administrer faktureringen.
  • Legg til et domene uten ekstra kostnad.
  • Skap vekst i bedriften din med Google.

Se flere administrasjonstips.